Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България
Концертът на хардкор титаните Madbаll в София е напълно разпродаден
Интуитивно музициране в новия албум на Мирян Колев, представя го в "Топлоцентрала" на 9 октомври
Deadscape завладява сцените в Пловдив, Бургас и София с новия си албум "State Of Decline"
В ритъма на суинга с The Oldie Goldies. Формацията представя първия си албум "Happy Feet" на живо
Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares
Никос Вертис разпродаде за трети път най-голямата зала в София
Концерт с вълшебната музика от филмите на Disney
Първият концерт на Café del Mundo у нас е разпродаден

Кичка Бодурова гасне от мистериозна болест


Кичка Бодурова гасне от мистериозна болест

6718

Мистериозна болест едва не убила Кичка Бодурова.

Певицата е отслабнала с 20 килограма не от диета, а от погрешно лечение. Естрадната звезда в момента е на спешна хормонална терапия, която трябва да я стабилизира.

Бодурова си тръгнала от България изпосталяла, издадоха я приближени, цитирани от "Уикенд". Изпълнителката бе до края на миналата година у нас за поредния концерт в НДК и за представянето на скандалната си автобиографична книга.

Кичка
  скоропостижно си заминала за САЩ след последното си участие, силно уплашена за своето здравословно състояние. Хората, с които общувала, също били стресирани, но чувствали неудобство да попитат какво се случва. "Дали някой зложелател не й направи магия?", чудят се от обкръжението й.

Едва след като лошото отминало, вокалистката признала на своя близка: била е между живота и смъртта заради лекарска грешка. Певицата прекарала тежко заболяване, заради което се наложило да постъпи в клиника в Лас Вегас. Лекували я от едно, а отпадала още повече. Полуздрава-полуболна, Бодурова пристигнала в уговореното време през септември за участие в риалито шоуто на "Нова телевизия". Демонстрираната фигура го време на предаването "Байландо" (на снимката с дуетния си партьор Тени Омеде) съвсем не била резултат само на полезна суета, а на погрешно лечение.

При нова консултация изпълнителката разбрала, че има специална нужда да приема хормонално лекарство, тъй като дефицитният хормон бил почти на нула в организма й. "Били сте на косъм", казали й очи в очи постфактум.

"Дали ще се повтори отново да съм с тази фигура, или по-добре да съм с повече килца, но пък здрава?", вкарвала и черен хумор Кичка.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички