Кой да НЕ ходи на Евровизия 2011


Кой да НЕ ходи на Евровизия 2011

6834

Десет изпълнители, които не трябва да ходят на "Евровизия" 2011, ще бъдат дискутирани в рубликата "Последно 10" в предаването на "Станция Нова" по "Нова телевизия" днес.

Коментатори по темата ще бъдат музикантът Венци Мицов (екс-Хиподил, в бандата на Светльо Витков - Дъ Леджъндс (The Legends) в момента (на снимката), Голямата уста Руслана Попова и музикалният педагог Етиен Леви.

В "Рулетка" на Люба Кулезич ще гостуват нестандартните журналистки Веселина Томова и Илияна Беновска в спор за бъдещето на Бойко Борисов, и художникът на мутрите Папа Жан.

Епизод 17 на "Съдебен спор" е  по темата "Съдба на акционерка". Ищцата Таня Младенова е завела иск да й бъде възстановена сумата от 7 115 лв., с която е закупила пет акции, ведно със законна лихва от 1996. Ответникът Пламен Хранков оспорва иска с аргумента, че е продал акциите си от хотела и няма ангажимент към акционерите. Истината ще отсъди отново съдия Искра Онцова.

"Отчаяните съпруги" очакват журналистката Радинела Бусерска за откровено интервю относно успехите на една силна жена. Зрителите ще видят и най-емоционалните моменти на едно щастливо семейство - Ники Китаеца, Виолета и тяхното безценно съкровище – синът им Николай младши, издадоха от екипа на предаването.

За първи път в ефир ще бъде показан уникален начин за отказване на цигарите без никотинови заместители, иглотерапия, хипноза и медикаменти заедно с терапевта Румяна Костадинова. Световноизвестният гуру и кристалотерапевт Мяо Конг Чонг Тиен Джин ще представи нов вид йога Минг Чи учение, което разчита на силна визуализация и положителна мисъл за постигане на душевен мир.

Ако детето ни е подчертано по-различно от своите връстници и е прекалено чувствително, и самите вие не спирате да се изненадвате от него, не трябва да пропускате разговора за индиго децата с терапевта Любов Георгиева.

В "Училище за красота" трима мъже и две жени ще се впуснат в битка с килограмите. Най-добрите специалисти, кинезитерапевти, диетолози и експерти ще застанат на тяхна страна, за да им разкрият всички тайни в отслабването.

Ирина Сарачинова в "Най-добрата майка" ще представи историята на Румяна, която се завръща от мисия в Афганистан, a нейната дъщеря й прави изненада за рождения ден.

Интервюто на Нана със специалния гост на "Станция Нова" – журналистът Иво Инджев, започва в 15.45 ч.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички