Кой спечели безплатен пропуск за Fuel Fandango


Кой спечели безплатен пропуск за Fuel Fandango

3755

Пореденото издание на любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" завърши.

Този път предложението бе от нашите приятели Off On Entertainment,  организиращи втората изява на Fuel Fandango у нас.

Както е известно, огненият испански дует обещава да подпали българската публика с микс от денс, фънк, рок, соул, фламенко и електронна музика в столичния клуб Mixtape 5 от 22.30 ч.на 13 февруари.

Двама от вас получиха уникалния шанс да се сдобият с безплатен пропуск за събитието. Имената на късметиите бяха изтеглени сред всички, дали верен и навременен отговор на въпроса:
 
Кой известен британец, работил със светила като Depeche Mode, Bjork и Chemical Brothers, е мастерирал дебютния студиен албум на Fuel Fandango?

Вярното е: Simon Davey.

Честито на Радослав Атанасов и Тодор Киряков.

Fuel Fandango се събират в края на миналото десетилетие и още първият резултат от общата им работа предизвиква огромен интерес у феновете - формацията осъществява 70 концерта само за няколко месеца, а едноименното й EP е изтеглено 15 000 пъти. Разбира се, следва дебютен студиен албум, включващ 13 песни - вкусен коктейл от танцувални стилове, подправени с фламенко.

Музиката в него разтапя със слънчеви мелодии, горещи като пясъка по испанските плажове, опияняващи като сангрия и страстни като танци в лятна нощ. Звукът на Fuel Fandango е комбинация от модерна електроника и винтидж усещане, придадено от широко жанрово разнообразие от фънк, рок, поп, синтезатори, китари (испански и електрически), барабани и гласовете на Нита и Але.

Екзотичните испанци ще представят у нас не само хитовете си дотук, но и своя актуален албум "Trece Lunas", в който двамата продължават своя интригуващ фюжън, но вече с нов елемент в микса - поп звучене.

Междувременно, все още може да тестваш късмета си и за:

- ДВОЕН пропуск за церемонията по раздаването на Вторите български 359 Hip Hop Awards

Подробностите - НА

- албума на Crashbrake (Крашбрейк) "Hail To The Anonymous"

Виж КАК

- книгата на  Деми Ловато (Demi Lovato) "Бъдете силни".

Повече - ТУК

Успех на всички!

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички