Кой спечели безплатна екскурзия до Бразилия с Bebel Gilberto


Кой спечели безплатна екскурзия до Бразилия с Bebel Gilberto

3619

Поредното издание на любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" завърши.

То бе по предложение на EventEase, организиращи двата концерта на Бебел Жилберто (Bebel Gilberto) у нас този месец. Както вече информирахме, бразилската джаз и боса-нова изпълнителка ще пее в летния театър на Варна на 11 август, събота, и на следващия ден в Лозенец, къмпинг Юг в "Залива на делфините". Двама от вас получиха уникалния шанс да спечелят ДВОЕН пропуск за изявите на чаровната вокалистка - във Варна или в Лозенец (по избор). Един - за шоуто във Варна, и един - за това в Лозенец.

А късметлиите са:

Милена Костадинова - за Лозенец

Мила Илиева - за Варна

Вярното е: "Tanto Tempo".

Или - чрез отговора на Милена:

Моят източник е официалният сайт на Бебел Жилберто (http://www.bebelgilberto.com)

За да бъдем точни, трябва да отбележим, че дебютният сингъл на Бебел Жилберто излиза през януари 1986 и носи името на певицата: "Bebel Gilberto" (Mini LP). Съдържа 5 парчета. Следва албумът от януари 1991 "De Tarde, Vendo o Mar: The sound Оf Brazil". Дискографията й включва 8 албума, между които един мини LP и 2 с ремикси. "Tanto Tempo"от април 2000 се смята за първи пълноформатен албум на Бебел Жилберто.

На победителите - честито!
 
Предстоят две магнетични нощи, в които нежният глас на талантливата, красива и пленителна Бебел ще се носи от морския бриз към сърцата на почитателите на боса-нова музиката, самбата и бразилския джаз.

Вокалистката, чиито композиции са част от саундтрака на един от най-популярните филми от последното десетилетие - блокбъстъра с Джулия Робъртс "Яж, моли се и обичай", споделя, че личната й матра е "Живей, чувствай и се наслаждавай".

Международнопризната с шест номинации за "Грами" (Grammy) между 2001 – 2011, Бебел има зад гърба си съвместни проекти с култови имена като Kenny G, David Byrne, Амон Тобин (Amon Tobin), Майк Патън (в проекта Peeping Tom), японeца Towa Tei (от Dee-Lite) и Тийвъри Корпорейшън (Thievery Corporation).

Междувременно, все още можеш да спечелиш още:

- стихосбирката "Непознати улици" на Мария Мутафчиева (Мери Бойс Бенд) с безплатен албум

Виж как ТУК!

- ОРИГИНАЛНО копие от горещия диск на Мелъди Гардо (Melody Gardot) - "TheAbsence".

Ето КАК!

Успех на всички

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички