Кой спечели покана за концерта на Чучо Валдес


Кой спечели покана за концерта на Чучо Валдес

4069

Поредното издание на "Спечели с MySound.bg" завърши.

То бе по предложение продуцентската компания "БГ Саунд Стейдж" за организирания от нея голям концерт на Чучо Валдес (Chucho Valdes). Легендарният латино джаз изпълнител ще се представи със своя бенд Афро-Кюбън Месинджърс в зала 1 на НДК на 9 април.

Двама късметлии се сдобиха с безплатен пропуск за шоуто. Техните имена бяха изтеглени на принципа на томболата в редакцията сред всички, дали верен и навременен отговор на въпроса:

Колко отличия Grammy е получил в кариерата си досега Чучо Валдес?

Вярното е: осем.

Честито на Любомир Цанев и Мария Костадинова.

Чучо Валдес е сред петимата най-добри пианисти на всички времена заедно с Бил Евънс, Оскар Питърсън, Хърби Хенкок и Чик Кърия.

На концерта си в София кубинецът ще представи своя последен албум - "Chucho`s Steps" (2010), и най-доброто от дискографията си дотук. Ценителите на хубавия джаз, на горещата музика и на брилянтните пиано изпълнения ще имат шанса да слушат на живо световната звезда и заради подкрепата на посолството на Кралство Испания у нас.

Валдес е удостоен с осем награди "Грами" (Grammy), в дискографията му са 87 собствени албума и още 33 в сътрудничество с други музиканти.  

Все още имате шанс да пробвате късмета си за безплатен пропуск за концерта на Ищар (Ishtar) и картичка автографи на екзотичната звезда.

Вижте как ТУК!

Успех на всички!

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички