Кой спечели поканa за спектакъла Sofia Burlesque Revue


Кой спечели поканa за спектакъла Sofia Burlesque Revue

4254

Поредното издание на "Спечели с MySound.bg" завърши.

То бе по предложение на Смъглърс Кълектив (The Smugglers Collective) за два безплатни пропуска за Sofia Burlesque Revue.

Театърът на сладострастието е в Sofia Live Club утре.

Късметлиите са Ралица Янкова и Георгиос Константинос.

Имената им бяха изтеглени на принципа на томболата в редакцията сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

На коя известна трупа е артистичен директор Лейди Фло?

Правилното е: Neo Retro.

Това е третият гастрол на французойката Лейди Фло (Lady Flo) и нейната обаятелна трупа у нас.

Спектакълът Sofia Burlesque Revue обещава да изкуши и омагьоса своята отдадена и множаща се публика, въвличайки я отново в декадентски истории за страст и любов и дърпайки завесите пред прелъстителни и диаболични светове.

В пътуването сред декори на блясък и желана упадъчност, познатата Лейди Фло ще бъде придружена от италианките Dolly Lamour и Janet Fischietto (на снимката), Mademoiselle O (Франция) и истинския джентълмен Benny Blue (Белгия).

За музикалното оформление на вечерта ще се погрижат суинг контрабандистите от The Smugglers Collective, които над 4 години специализират в правенето на суинг партита по света и у нас, като в сетовете си предлагат най-доброто от суинг, рок-ен-рол и ритъм-ен-блуса от 40-е години до днес.

През изминалите три години те се превърнаха в неизменна част от нощния живот на София, подгряваха световноизвестните оркестри на Дюк Елингтън (Duke Ellington) и Глен Милър (Glenn Miller) у нас, бяха и част от множество фестивали, сред които и Spirit Of Burgas

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички