Кой спечели пропуск за концерта на Vaya Con Dios


Кой спечели пропуск за концерта на Vaya Con Dios

4031

Поредното издание на "Спечели с MySound.bg" завърши.

То бе по предложение на Loud Concerts, организиращи гастрола на Vaya Con Dios (Вая Кон Диос) в България.

Както е известно, изпълнителите на култовите "What’s А Woman" и "Nah Neh Nah" се завръщат в София за един изключителен концерт в зала 1 на НДК на 20 април, част от прощалното турне на белгийската група.  

Един щастливец се сдоби с безплатен пропуск за шоуто на неповторимата Dani Klein (Дани Клайн) и Ко. Неговото име беше изтеглено на принципа на томболата в редакцията сред всички, дали верен и навременен отговор на въпроса:

Как се нарича страничният проект на певицата Dani Klein?

Правилното е: Purple Prose.

Честито на Маргарита Стойчева.

Българската публика ще чуе емблематичните за Vaya Con Dios песни, но не кавъри и нови аранжименти, обясняват организаторите.

Самата Dani Klein очаква с нетърпение концерта в София, тъй като винаги е чувствала родната публика много близка и всеки път се връща с удоволствие тук. Формацията пристига в София в 10-членен състав. Харизматичната певица ще е придружавана от 9 музиканти и бек вокалистки, както и от трима души технически екип за концерта в събота. Фронтдамата е поискала изобилие от свежи плодове, както и най-доброто българско бяло и червено вино.

Билети за събитието все още могат да бъдат намерени в мрежите на Ticketstream.bg и Eventim.bg на цени между 45 и 120 лв.. Местата, от които ще могат да бъдат закупени, са магазините на Office 1 Superstore, M-Tel, TBI credit, "Техномаркет", Germanos, "Пикадили", Public, бензиностанции OMV, "На тъмно" и други, както и онлайн на www.ticketstream.bg и www.eventim.bg.

Вратите на НДК ще отворят за посетителите в 19.00 ч., а шоуто ще започне точно в 20.00 ч. Деца до 10-годишна възраст ще могат да гледат концерта напълно безплатно, но задължително с придружител и без възможност за запазване на място.

Последният албум на групата - "Comme on est venu…" излиза в края на 2009, а парчетата са изпяти на френски език. Част от тях са написани от самата Dani Klein. "С този проект се завръщам към корените си, към любимите ми френски изпълнители, които слушах по радиото като дете", признава фронтдамата. В албума перфектно са съчетани горещият глас на Dani с ритъм-ен-блуса и грууви лаунджа.

Групата е покорила сцените в над 40 държави и е изнесла хиляди концерти, повечето от които - напълно разпродадени. Vaya Con Dios напомни за себе си с хита "Nah Neh Nah" преди две години, когато бе преиздаден в ремиксирана версия заедно с продуцентите от Milk & Sugar.

Milk & Sugar vs. Vaya Con Dios - "Hey (Nah Neh Nah)"
http://www.youtube.com/watch?v=OCe35NSl_a0

Междувременно, можете да опитате късмета си в "Спечели с MySound.bg" за два пропуска за концерта на Bon Jovi.

Вижте как ТУК!

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички