Коледно сърце с премиера на концерта Ние избрахме музиката


Коледно сърце с премиера на концерта Ние избрахме музиката

4099

Чудесен предколеден подарък очаква всички почитатели на Белослава, Мария Илиева, Орлин Павлов и Любо.

Четиримата изпълнители се събраха, за да запишат "Коледно сърце" тъкмо навреме за предстоящите празници.

Новата версия на песента, композирана от Живко Петров за албума на Белослава "Слушай ме", ще бъде представена за първи път пред публика в зала 1 на НДК на 9 декември. Както MySound.bg първи информира, парчето ще бъде черешката на тортата за десерт на събитието. чието мото е  "Ние избрахме музиката".

Текстът на "Коледно сърце" е на Белослава (на снимката), която по своя неповторим начин е успяла да вплете в него вълшебството на очакването да дойде Коледа. Самата тя сега отново влезе в студио за запис на песента, която се ражда за нов живот в интерпретация, вплитаща уникалното присъствие на всеки от четиримата изпълнители.

Концертът на Живко Петров и приятели ще зарадва публиката с изцяло нови аранжименти на добре познатите и обичани песни на изпълнителите, които ще видим на сцената, и с неочаквани дуетни комбинации между Мария, Белослава, Орлин и Любо. Музикалният пейзаж ще бъде още по-пъстър с участието на "Арена Оркестра" с концертмайстор Пламена Жекова, както и останалите две трети от J.P.3Димитър Семов и Веселин Веселинов-Еко.

Към всички тях на сцената ще се присъединят и Росен Захариев-Роко (тромпет и перкусии) и Ангел Дюлгеров (китара), заедно с топлите гласове на Елена Кокорска и Александър Славчев.

Концертът се осъществява с любезното съдействие на Vivacom.

Билети на цени от 20 до 40 лв. - чрез мрежата на Ticketpro.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички