Концертът на Bon Jovi в детайли


Концертът на Bon Jovi в детайли

5049

До рок концерта на Bon Jovi у нас остават броени часове!

Митичните американци идват за своя първи концерт у нас по покана на "Болкън Ентъртейнмънт Къмпъни". Нека направим заедно от събитието емоционален и исторически момент! И отново да покажем на целия свят, че българската публика е невероятна, приканиха организаторите.

Съпорт групата D2 ще се качи на сцената точно в 19.30 ч. а гостите излизат в 20.30 часа. 

Вратите днес отварят точно в 16.00. Указаните на билетите входове за влизане задължително ТРЯБВА да се спазват. Входът за инвалиди е номер 1.

Хората трябва да си предвидят време за влизане в стадиона, за да се ориентират до своя вход и да влязат търпеливо, заедно с още хиляди развълнувани фенове. За да се осигури максимален кофорт при влизане, е препоръчително хората да пристигнат на стадиона по-рано.

Закупилите VIP пакет Diamond Circle или VIP пакет Front Of Stage са единствените с право на по-ранен достъп. Техният режим на влизане предвижда първоначално чекиране на специално брандирана Bon Jovi шатра (разположена вляво от централния вход на стадиона) с начален час 14.00 часа. Само след идентификация там, всички притежатели на тези пакети ще могат да влязат през специално определен вход, който ще отвори в 15.00.

Всички непълнолетни лица (ненавършили 18 години) ще бъдат допускани срещу билет и с ПЪЛНОЛЕТЕН придружител срещу попълнена декларация. Децата до 10 години влизат безплатно (не трябва да са навършили възрастта към датата на събитието, представя се документ, удостоверяващ това) и с придружител.

Придружителят се ангажира да носи цялата отговорност за сигурността и комфорта на непълнолетното лице през цялото време на събитието. В този смисъл, придружителят и непълнолетното лице следва да са в една и съща зона. Съветваме ви да свалите и попълните декларацията предварително, за да си осигурите максимално спокойно и бързо влизане на концерта. За всеки случай, декларации ще има и на място при охраната.

Оставете всички ненужни вещи вкъщи, големи фотоапарати (професионална и полупрофесионалона аудио и видео техника) няма да бъдат допускани - снимайте с телефон или макс сапунерка.  
            
ЗАБРАНЕНИ СА: внасянето на големи фотоапарати (професионална и полупрофесионалона аудио и видео техника), храна, алкохол и всякакъв вид напитки, наркотици, оръжие, всякакъв вид остри, чупливи и опасни предмети, включително големи знамена (максимално допустимите платна или разпечатки са с размер А4) и чадъри – ако вали, ще се допускат само дъждобрани.

На място ще се продава вода, кока-кола и бира. Традиционно, ще има химически тоалетни. Ще има и оригинален Bon Jovi мърчандайз, разположен за удобство на феновете в няколко шатри в рамките на стадиона. Феновете могат да се сдобият с част от уникалните фенски артикули, съвсем нови, посветени на европейската част от актуалното турне на бандата по повод новия ѝ албум "What About Now".

С нашата дата започва европейското част на обиколката, а българските фенове ще станат и първите свидетели на съвсем новия сценичен дизайн.

Сцената ще бъде достъпна още от обедните часове в деня на концерта и ще бъде разположена между централния вход на стадиона и входа на метростанция "Васил Левски", точно до монументите, брандирани като истински капачки Kamenitza. През последните седмици първата бира на България организира и специални активации, чрез които раздаде над 500 билета за събитието на годината.

Повече информация за марката и видеа с някои от щастливите късметлии - на www.kamenitza.bg, както и на официалната страница на Kamenitza във Facebook.

Билети ще се продават до последно и на място, касите на Eventim са обозначени на приложената схема. Вижте тук наличните към момента опции.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички