В ритъма на суинга с The Oldie Goldies. Формацията представя първия си албум "Happy Feet" на живо
Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares
Никос Вертис разпродаде за трети път най-голямата зала в София
Концерт с вълшебната музика от филмите на Disney
Първият концерт на Café del Mundo у нас е разпродаден
Легендарната група Rage на 40. Вестфалски пауър метъл в столичния клуб "При Черепите"
Актуалните британски пост-пънкари  Squid ще ударят в столичния клуб Pave
Димитър Аргиров и Соня Чакърова с нов албум и концерт на 5 октомври. Песенни следи
Световната поп оперна сензация Il Divo пристига за концерти в Пловдив и Варна
Оркестър Камчия, TDK и Evitceles представят България на престижния сръбски фестивал Changeover
Богата музикална програма в "Топлоцентрала" през октомври
Съвместен десант на Contortion, Carved Memories и Melinoë у нас: Unravelling Europe - United In Metal

Константин, Преслава и Теди Александрова купонясаха в CLUB 66


Константин, Преслава и Теди Александрова купонясаха в CLUB 66

7518

Мистър Кинг на българския поп-фолк - Константин, се представи по характерния за него начин в несебърската дискотека CLUB 66 (www.club66bg.com) през уикенда.

Той не спря да обикаля по масите и да флиртува откровено с дамската част от клиентите хитовото заведение. През цялото време докато пееше, идолът на жените не изневери на своя стил и се прегръщаше, целуваше и снимаше със своите екзалтирани почитателки.

Освен веселбата, която спретна, Коцето изненада посетителите на заведението, като доведе със себе си своята колежка и приятелка Теди Александрова. Младата надежда на "Пайнер Мюзик" се раздаде изцяло на дансинга и изпълни своите хитове, като не пропусна да направи и няколко дуета със своя партньор. Освен гласови данни, тя показа перфектно тяло, но също и някои интимни части от него. Оказа се, че рокличката й е толкова къса, че се забеляза дори и нейното бельо. Това по никакъв начин не притесни певицата, която продължи да танцува и наслаждава на живото изпълнение.

Другата огромна изненада на вечерта бе култовата Преслава. След участие в друго заведение, тя реши да дойде и да се забавлява до сутринта не къде да е, а именно CLUB 66-Несебър. Поп-фолк изпълнителката сподели, че купонът в дискотеката си заслужава и затова е дошла да се подготви емоционално за своето шоу, което предстои на 3 септември на същото място. Поводът е, че е била страшно очарована от последното си идване в лъскавия клуб, и затова е решила по-често да го посещава.

Освен всички звезди на "Пайнер Мюзик", на Морската гара в Стария Несебър бе забелязана да се весели от сърце не по-малката звезда Златка Райкова. Най-красивата ни може би плеймейтка не спря да танцува цяла нощ с няколко свои приятелки, но без компанията на сериозен приятел около себе си.

Елена Паришева се готви за своето първо участие в CLUB 66-Несебър (0888/668-667) на 20 август, петък.

Съвсем възможно е нейната дуетна половинка - Преслава, да е дошла в заведението с цел да "остави духа на успеха" на точното място, смятат от управата на хитовото заведение.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички