Краси Радков с камера на село


Краси Радков с камера на село

6339

София.

Студентски град снощи. Навън - лапавица, клуб "The Cotton" - претъпкан с нахищени студенти от Враца, Хасково, Бургас и Монтана, поздравите от сцената валят нон–стоп.

Поредното издание от популярната поредица "Нощта на актьора" стартира с Борис Солтарийски и Нели Петкова в компанията на очароватилните момичета от балет Магаданс. Тези девойки с перфектния си синхрон и кръшни, но крепки снаги, можеха да послужат за пример на барманките, обрамващи пилона като питони.

Та - като стана въпрос за питон, Краси Рядков обяви от сцената, че му било трудно да стигне преди два часа поради това, че му пречел ... питонът, който в крайна сметка заметнал на рамо, че да успее да се добере дотук.

Актьорът представи кратки скечове от репертоара на култовите си вече герои Шишо Бакшишо („...съм я подпънал като трудовашка количка на баир”), Гацо Бацо („Я съм чист холестерол с естествен тестостерон”) и Отец Нафърфорий („Булката грозна, мяза на гранясала мекица”).

След това подпалената публика бе заземена от Борис и Нели и техните съвместни трогателни балади. Двамата извикаха обратно на сцената и Краси Радков, който изпълни с всеки от тях по един дует преди да взриви всички с химна на Цеко Сифоня в комплект с целия балет Магаданс на сцената.

След това светещият във всички цветове на дъгата подиум бе отново запълнен от заселниците на „Щутгард”.

Иначе клуб "The Cotton" е заведение, направено с амбиция, подобна на прочутия му оригинален съименник в Щатите от началото на века.

Най–приятните тоалетни по тези географски ширини, бармани с папийонки и скрити в тълпата наблюдатели, дебнещи за изпуснати репортажи от предаването „С бъклица и дрян”.

А може би и "С камера на село".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички