Крейзи Пи с щури изненади за партито си у нас тази събота


Крейзи Пи с щури изненади за партито си у нас тази събота

6106

Цял арсенал от щури изненади са подготвили британците от Крейзи Пи (Crazy P) за шоуто си в "Sofia Live Сlub" на 20 февруари.

Те пристигат у нас по покана на "ParkLive", за да припомнят фестивалния дух на феновете и да подгреят второто издание на събитието това лято. Винаги верни на стила си, а и на името си, Крис Тод и Даниел Мур обещават, че както back-to-back сета, който са подготвили, така и лайв изпълненията на Даниел, ще накарат всички да танцуват и да се забавляват.

Екстравагантни и провокативни, двамата "крейзи" музиканти ще се появят в разменени роли. Затова гардеробът на Крис Тод включва женска рокля и токчета, а неуморимата Даниел Мур ще е в менкини. Ако някой не знае какво означава тази дума, достатъчна е препратката към образа на Саша Коен в "Борат" и неговия яркозелен оскъден плажен тоалет, поясняват организаторите.

Но чудатостите на Даниел Мур не приключват до тук. Единственото й изискване към организаторите от "ParkLive" е специален масаж за ходилата на краката преди концерта. С това тя поддържа завидната си форма и лудите танци, с които се раздава при всяко изпълнение. Не случайно Crazy P бяха номинирани в престижната класация на "DJ Magazine" за най-добро шоу на живо за 2009.

След Крейзи Пи феновете ще продължат да се забавляват с Joe90. Това е диджеят, който стои зад бристолската институция Futureboogie. Още повече,че двете думи, с които може да се опише всяко негово изпълнение, са весело и енергично.

Билети за събитието могат да бъдат закупени в www.parklivefest.com, мрежата на Eventim, www.ticketsbg.com, както и на касата на "Кантус Фирмус" в зала "България", билетния център на НДК и в "Sofia Live Сlub" на цена от 15 лв. На място в деня на концерта стават с 5 лв. по-скъпи.

Гостуването на Crazy P и Joe90 поставят началото на поредица от събития, които ще подгряват до второто издание на "ParkLive".

Една от легендите на "Ninja Tune" – Mr.Scruff, ще се изяви у нас на 27 март.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички