Криско записва с Конкурент


Криско записва с Конкурент

7575

След като повече от две седмици Криско се отдаде на плажни авантюри, е готов и отпочинал да продължи работата си с пълна сила.

Изпълнителят, който бе на българското Черноморие заедно с приятели, споделя, че именно там са му хрумнали доста идеи за бъдещето.

"Сега съм се съсредоточил върху самостоятелното ми парче и съм сигурен, че много ще се хареса на феновете, освен това работя и върху още два проекта", сподели Криско. "Фантазии" се казва вторият проект, който е почти завършен и трябва да се финализира съвсем скоро. Освен върху тези изпълнения, Криско работи и по трети проект който досега в България не е правен, твърдят запозвати.

Изпълнителят получи покана за съвместна песен с Конкурент. Криско и рокаджиите вече работят върху парчето, което ще излезе в новия албум на Конкурент в края на септември от музикалния гигант "Пайнер".

Това е поредният случай, в който Емо Анчев и Ко. завиват от утвърдения си досега стил.

"Получи се добро парче, със сигурност ще се хареса на всички ценители на българската музика, защото е съвременно и много забавно. Радвам се, че точно от Конкурент получих покана, защото те за мен са най-добрите", не крие Криско.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички