Кросфайър кривнаха към баладично звучене


Кросфайър кривнаха към баладично звучене

7461

Кросфайър (Krossfire) са готови с нова песен - "The One".

Изключително ефирна, баладата се отличава от досегашния стил на групата. Мелодия без ритъм секция, с преплетени мъжки и женски гласове, звучащи свежо.

"Благодарим на Вили (сестра на китариста Георги Кушев), която записа прекрасни вокални партии и с идеите си спомогна за цялостното й изграждане. Песента беше в проект още през 2009, когато подготвяхме материала за албума, но изчаквахме да намерим подходящия женски глас. Разговаряхме с Вили и тя се съгласи с огромно желание да участва. Направихме няколко репетиции с нея и още от самото начало се видя, че песента има голям потенциал след нейното участие. След това остана да намерим време да влезем в студиото и да я запишем. Радваме се, че тя се съгласи и в крайна сметка се получи песен, която изненада дори и нас. Пожелаваме й всичко най-хубаво и успешна реализация в чужбина", казва Димо Петков.

“За мен беше чест и истинско удоволствие да работя с момчетата, които с таланта и живите си идеи ме вдъхновиха да заживея с песента и да дам своя принос в сътворяването на една истински различна, дълбока и чувствена песен. Благодаря им за възможността и за това, че бяха отворени към идеите ми и иначе по-различния ми вокален стил. Резултатът е прекрасна песен, която мигновено те докосва. Пожелавам им страшно много успехи с албума, както и верни фенове", споделя Виолета.

Записите с нея бяха направени в края на август, а през септември - останалите вокали, акустичната китара, клавира и пианото. Песента бе мастерирана в Master Vargas Studio в Ню Йорк (www.mastervargas.com) от Кристиян Варга в средата на октомври.

Групата продължава работата по дебюта си в студио F.1Sound  (www.f1soundrecords.com) в Пловдив.

Дискът се очаква през пролетта на 2011.

Може да чуете песента на www.krossfirebg.com

Още - на:

Myspace:http://myspace.com/krossfirebg

Facebook:http://www.facebook.com/pages/Krossfire-Bulgaria/100331618465

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички