Лили Иванова - десерт за старта на BOX TV


Лили Иванова - десерт за старта на BOX TV

4998

Официалният старт на единствената телевизия за българска поп, рок и ар-ен-би музика у нас – BOX TV, е факт от вчера.

Сърцата на повече от 15 български изпълнители се сляха в едно, за да пожелаят успех на медията, която обещава да запази любовта към българското творчество и да подкрепя мечтите на нашите артисти.

Както MySound.bg съобщи, събитието се състоя в Sofia Live Club.

Откриването започна със светлинното шоу на огнените таланти от Дивинитас Крю, които осветиха сцената с блестящото си изпълнение и спомогнаха за разпалването на страстите на всички присъстващи. За доброто настроение се погрижи и балет Нова. Нестандартните хореографии разтопиха и последните кубчета лед, свидетелстват очевидци. 

Водещи бяха Симона Халачева и Димитър Димитров. Оттук насетне техните лица ще могат да се видят в ефира на телевизия BOX, защото Симона ще води седмичната eърплей класация TOP 20, a Митко ще се движи яко по жицата и ще следи всичко разтърсващо от света на рока в предаването Rock BOX.

Началото на същинската част бе поставено от Мария Илиева с тоталния хит "I Like". След нея на сцената се изявиха четирите горещи момчета от Тъч Даун (Тоuch Down) и тримата изпълнители – Били Хлапето, Кристо и Лексъс с песента "Аре дай пак". С новия си сингъл "Life Is Beautiful" Любо призова почитателите на българската музика да обичат живота. Young BB Young пък се представиха с разбиващия летен хит "О, колко си прос". Орлин Павлов отведе присъстващите за малко в "Chicago", след което ги върна, за да могат да чуят изпълнението на Буба – "По този начин".

Събитието нямаше как да премине и без усмивката на Калин Вельов и изпълнението на победителката от третото издание на "Мюзик Айдъл" (Music Idol) – Маги Джанаварова. Атмосферата разчупиха Криста и Кнас, младите артисти от "Стерео стая", които забавляваха присъстващите песните "Това, което искаш" и "Комплименти".

AV, Мона и Весела Бонева представиха за първи път своите нови изпълнения. Техните парчета "I Feel You", "Teen Life" и "Believe" бяха посрещнати с много аплодисменти от страна на публиката, което подсказва, че ще се превърнат в хитове евентуално. Трите нови изпълнения опровергаха твърдението, че родната музика е в застой.  

Нямаше начин обаче Графа да остане незабелязан. Дори и когато е "Невидим". Както винаги той, открадна любовта на всички. След което към него присъединиха Любо и Орлин, за да изпълнят песента "Заедно". Голямята изненада обаче тепърва предстоеше.

...Приглушена светлина и на сцената излиза единствената и неповторима, както я наричат, Лили Иванова. Примата на българската естрада покори публиката, като  накара всички да скандират "Лили, Лили!", "браво", "обичаме те", "бис", "още, още". Тя изпълни няколко от своите незабравими парчета, възпламени и емоциите с "Черна овца".

Официалното откриването на телевизия BOX показа, че любовта към българската музика никога не е угасвала.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички