Лили Иванова – звезда в Един ден с Нова


Лили Иванова – звезда в Един ден с Нова

5896

Лили Иванова е звездата в „Един ден с Нова” – празничната програма, превърнала се в традиция за ефира на „Нова телевизия” на 31 декември.

Водещи отново са Гала и Ники Дойнов, но този път в компанията на Снежанка. Тя ще раздава подаръци на гостите - всички любими на зрителите лица от екрана, които ще разкажат как мина за тях 2009 и какво да очакваме от 2010: в „Календар”, „Здравей, България”, „На кафе”, „Шоуто на Иван и Андрей”...

Ще станем свидетели на уникално представяне на песента „Жени има много красиви по света...” в изпълнение на тоталния морален наблюдател на републиката - проф. Юлиан Вучков.
 
Изненадите няма да спрат дотук – Румен Луканов в дует с Жаси ще се опита да развали суперхита „Daddy Cool”. Отново ще блесне певческият талант на Косьо Филипов, но този път с парчето „Богатство” на Тангра.

Ще пеят още Маргарита Хранова, Николина Чакърдъкова, Емилия.

Крис, момчето от тазгодишния „ВИП Брадър”, което разплака хиляди зрители и се превърна в истинска звезда, ще интерпретира „I Believe I Can Fly” (Ар.Кели). Чак на финала е минирециталът на Лили Иванова.

В последния ден на 2010 публиката ще разбере отговорите на много въпроси: Вярно ли е, че Милен и Лора са се оженили тайно и дали вече са успели да консумират брака си? Бременна ли е Гала? Ще има ли втори сезон на „Влюби се в мен”? Колко врагове има Люба Кулезич? Как Мон Дьо успява да е закръглен и изтънчен едновременно? Кои са най-често споменаваните думи в новините и кои ще са според новинарите на „Нова телевизия” през 2010?

Божана Филипова или Деси Банова има по-голям бюст? Защо Конан О'Брайън си скъса дипломата заради Иван и Андрей, и техните отчаяни съпруги? Къде се загубиха Румен Луканов и Жаси, какво да очакваме от тях през 2010 и вярно ли е, че ръбатият чичко е пропял чалга с Преслава? Как Диана Найденова класира гостите си - най-нагъл, най-глупав, най-труден, най-смешен?
 
Защо Мартин Карбовски живее на покрива и дали се изживява като Карлсон? Коя е ерогенната зона на Витомир Саръиванов?

Специално в „Един ден с Нова” ще бъдат показани неизлъчвани досега откъси от най-новите сезони на „Грозната Бети”, „Доктор Хаус”...

Нова година идва и с чисто нов автомобил за зрителите.

Той ще бъде разиграван на есемес-аукцион, като те ще имат възможност да наддават с уникално ниски суми през целия 31 декември. Щастливецът ще бъде обявен след края на „Един ден с Нова”, за да може още в първите дни на Новата година да подкара страхотна червена лека кола.

Веднага след „Един ден с Нова” и преди специалното „Шоу на Иван и Андрей” (22:00-00:00 ч.) започват двата часа за хумор от вчера и днес.

Царете на комедията” ще ни накарат да затанцуваме с крилете на смеха на празнично преобразената Нова арена за танци, посрещайки... 1980.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички