Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares
Никос Вертис разпродаде за трети път най-голямата зала в София
Концерт с вълшебната музика от филмите на Disney
Първият концерт на Café del Mundo у нас е разпродаден
Легендарната група Rage на 40. Вестфалски пауър метъл в столичния клуб "При Черепите"
Актуалните британски пост-пънкари  Squid ще ударят в столичния клуб Pave
Димитър Аргиров и Соня Чакърова с нов албум и концерт на 5 октомври. Песенни следи
Световната поп оперна сензация Il Divo пристига за концерти в Пловдив и Варна
Оркестър Камчия, TDK и Evitceles представят България на престижния сръбски фестивал Changeover
Богата музикална програма в "Топлоцентрала" през октомври
Съвместен десант на Contortion, Carved Memories и Melinoë у нас: Unravelling Europe - United In Metal
Броени дни до концерта на Kalandra и Lili Refrain в София

Лора Караджова и Део дават уроци по хип-хоп и караоке


Лора Караджова и Део дават уроци по хип-хоп и караоке

7102

Хиляди граждани и гости на морските градове ще спортуват за здраве в поредното плажно издание на инициативата на "Нестле България" - „Живей активно!

Инициативата ще зарадва гостите на родното Черноморие, като им предостави възможност да прекарат един летен ден със спортна дейност и и балансирано хранене. В рамките на седмица, инициативата ще се проведе в 3 черноморски града. "Живей активно!" започва във Варна на 10 август, след което ще премине през Несебър (12 август) и ще завърши на 14 август в Приморско.

Активният ден на плажуващите ще започне в 8.30 часа със сутрешни упражнения за майки с деца, здравословна закуска и ще приключи с купонджийски уроци по хип-хоп и караоке вечер с участието на Део и Лора Караджова. Всички желаещи да живеят активно ще си тръгнат с много награди. Тренировки и уроци по йога, тае бо, стречинг, латино танци и хип-хоп ще бъдат организирани в специално построена шатра на плажа, а волейболната легенда Евгени Иванов-Пушката и спортният коментатор Крум Савов ще очакват всички ентусиасти да се включат в турнира по плажен волейбол.
 
Хиляди фенове на здравословния начин на живот ще имат възможността да се раздвижат със спорт и да научат много интересни неща за балансираното хранене и движението от "Нестле България". Заедно с водещия Део, за доброто настроение и добрата форма на участниците ще се погрижат и най-добрите инструктори и танцьори.

Задължителен елемент от здравословния ден на плажа ще са дегустациите на разнообразните балансирани храни и напитки. И докато родителите спортуват, малчуганите ще се забавляват в надуваемия замък, ще имат възможност да се включат в турнира по мини футбол и ще получат много награди.

"Живей активно!" се провежда всяка година и е част от цялостната програма за популяризиране на здравословния начин на живот, която най-голямата хранителна компания в света - "Нестле", осъществява в България. Всяка година инициативата придобива все по-мащабни размери и все повече хора, привлечени от идеята да спортуват, да се движат и да бъдат активни в името на здравословния начин на живот и балансираното хранене, участват в нея.
 
От първото издание на "Живей активно!", което се проведе на 11 юни 2006, до днес повече от 75 000 са взели участие в пешеходните походи и спортните дейности, заедно с най-големите спортни звезди на страната, сред които Нешка Робева, Йордан Йовчев, Евгени ИвановПушката, Йорданка Благоева, Тити Папазов, Наско Сираков, Илияна Раева, Мария Гроздева, Армен Назарян, Екатерина Дафовска, Владо Николов, Сесил Каратанчева, Николай Желязков, Николай Гергов, Братан Ценов, Антонина Зетова, Нели Маринова, Страшимира Филипова и много други.

Всяка година най-известните български лица се включват в пешеходния поход и показват на хората как да спортуват и усвоят професионални умения по футбол, волейбол, баскетбол и фитнес.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички