Любомир Киров катастрофира с джипа си край Стара Загора


Любомир Киров катастрофира с джипа си край Стара Загора

4638

Певецът Любомир Киров, известен като Любо от Те, е катастрофирал жестоко, писа  вестник "Телеграф".

Инцидентът е станал на магистрала "Тракия" в района край Стара Загора около 16.00 ч.  на 9 септември. Музикантът е пътувал за концерт в Бургас. Заради хлъзгавия път от дъжда беемвето му - модел X 5, поднесло и се забило в мантинелата. Тъй като Любо карал с висока скорост, не могъл да спре на момента и е изкъртил около 10 метра от предпазната ограда. Автомобилът му се смачкал до неузнаваемост и самият той оцелял по чудо. Певецът е бил сам и не е пострадал. Возилото излетяло над 30 метра, минало през мантинелата и се забило в огромна локва. В този участък от магистралата е позволена максималната скорост.

Музикантът не е пострадал. Самият той успокои почитателите си от своята лична страница във Фейсбук. "Приятели, не се притеснявайте за мен! Добре съм и съм абсолютно здрав! Бог ме запази без драскотина", написа бившият фронтмен на група Те, който е в журито и на новия сезон на X-Factor.

Причина за катастрофата е наводнение на автомагистралата, поясни кореспондентът на БГНЕС от Стара Загора по-късно. Управляваният от Любо автомобил е попаднал в наводнения участък и се е получил аквапланинг. "В тази ситуация колата става абсолютно неуправляема, губи сцепление между гумите и пътната настилка и започва да "плува" във водата. Тогава на практика шофьорът е безпомощен, защото нито спирачната система, нито тази за управлението на волана може да помогне", обясняват от спасителните служби, помогнали на Киров.

Това е втори случай, при който музикантът оцелява в тежка катастрофа. Преди години певецът пътувал с майка си с малка спортна кола за вилата си. Той разказва за инцидента: "Излизаме на един завой и не мога да го взема - дал съм повече газ. Набивам спирачки, тя се обръща и докато летим с главите надолу, се споглеждаме с майка ми като на забавен каданс. Помислих си: "Край! Чупим си вратовете", и в този миг усетих как някой хвaща колата и я обръща и тя пада на гумите като в памук. Ако видиш колата няма, да повярваш, че сме оцелели".

Певецът (на снимката с BMW M6 с 560 конски сили в кадър от клипа "Имам само теб") смята, че това е намеса на Бог.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички