Людмила отстъпи на Иван след поредните елиминации в X Factor


Людмила отстъпи на Иван след поредните елиминации в X Factor

3749

Въпреки че беше сочена за един от фаворитите в X Factor и определяна като "революция на предразсъдъците", Людмила отпадна от шоуто след поредния концерт.

Вотът на зрителите я изправи на елиминации срещу Иван с песен във варианта на Тина Търнър "Addicted To Love". Иван представи "Ain’t No Sunshine", като отново вложи огромна емоция и артистичност в изпълнението си.

Макар че подкрепи Иван и даде път на младите, журито изрази своето възхищение от Людмила. Мария Илиева стана на крака и сподели, че когато порасне, иска да прилича на нея. Заки също призова публиката да се изправи в израз на своето възхищение към най-възрастната участничка в X Factor. "Да ти кажа, че ти се възхищавам, ще е малко", бяха думите на ментора й Любо, който допълни, че тя притежава всичко, което един артист трябва да има на сцената.

Пред водещите на "Събуди се" Рада Богданова и Антон Андонов Люси сподели, че X Factor я е направил професионалист и благодари на своите фенове, които са я подкрепяли дотук. Тя не се ангажира с прогнози за победителя, а вместо това призова зрителите да определят кой да бъде той. На сцената на шоуто баба Люси, както всички свикнаха да я наричат, не веднъж е казвала, че всички те са нейни деца, и тя ще се радва, който и да спечели.

Как ще се представят участниците нататък?

Кои ще бъдат на елиминации и кой ще бъде следващият, който ще напусне X Factor, ще стане ясно на 5 и 6 декември.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички