Мадона иска дете N 5


Мадона иска дете N 5

5326

"Нося толкова много любов в сърцето си, че бих искала да я споделя с още едно дете. Пред един щастлив личен живот, богатството, натрупано по време на кариерата, е нищо", признала Мадона (Madonna) пред хора от най-близкото си обкръжение.

Настоящият любовник на 51-годишната певица - Хесус Лус, също не възразявал да й направи бебе, твърдят те, цитирани от "Сън". Двамата дори обсъдили темата. "Ще бъде истинско приключение", обяснил бразилският манекен, когото вокалистката щеше уж да зарязва поради много професионални ангажименти около последното си туре "Sticky & Sweet".

Мадж се консултирала с доктори дали е възможно да стане бъде майка на тази възраст. Тя е наясно, че няма шанс да забременее на 51, от една страна, но пък поддържа спортна форма до степен, че е готова за участие в следващите Олимпийски игри, от друга, била констатацията на лекарския екип.

В същото време Кралицата на попа хич и не щяла да чуе за трети брак, въпреки твърденията й, че Хесус щял да бъде "прекрасен татко".

Ако изпълнителката изпълни намеренията си, това ще е нейно пето дете, отбелязва изданието. Тя ще има три деца от трима различни мъже - дъщеря Лурдес от първия си брак с Карлос Леон, син роко от Гай Ричи и осиновените Дейвид Банда и Джеймс от Малави.

Мадж и близо 30-години по-младият от нея модел се загаджиха около фотосесия за американското списание "WW" преди около две години.     

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички