Мадона: По-добре да ме блъсне влак, отколкото да се омъжа!


Мадона: По-добре да ме блъсне влак, отколкото да се омъжа!

5256

"Да се омъжа отново? По-добре да ме блъсне влак". Така отговори Мадона (Madonna) на въпрос в "Късното шоу с Дейвид Летърман" дали би сключила трети брак.

Изказването на Кралицата на попа пресече всякакви слухове, че възнамерява да се вземе с настоящия си партньор, 22-годишния бразилски модел Хесус Лус.

Още по-сразителен за връзката й с младежа беше отговорът на въпроса дали мисли, че може да се влюби пак. "Загубих ясна представа за нещата, не знам", каза певицата.

Мадона и младежът са заедно от девет месеца, но певицата само се изсмя на слуховете за брак и отсече, че няма шанс това да стане.

Въпреки това тя призна, че й липсват някои от предимствата на семейния живот като споделянето на задълженията. 

За предишния си брак с режисьора Гай Ричи певицата се пошегува, че са били осемте години на Буш - време, в което било добре да не живееш в Америка.

Още появяването на Мадона в предаването беше внушително - тя буквално бе внесена в студиото от хокейния отбор на "Ню Йорк Рейнджърс".

Това бе осмото й участие в шоуто на Летърман. Най-запомнящата се нейна поява обаче е през 1994, когато тя напсува водещия и заяви, че единствената причина да му гостува, била "че нямало как да избяга". 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички