Mаги Джанаварова е Жена 2009 в категория Музика


Mаги Джанаварова е Жена 2009 в категория Музика

4910

На церемония по връчването на годишните награди Жена на годината на списаниe "Grazia" Маги Джанаварова спечели престижната статуетка в категория Музика.

Това се случи в сериозна конкуренция само дни след премиерата на своя дебютен албум „Първа стъпка” ("Вирджиния Рекърдс", 2009), а организаторите на вечерта бяха поканили младата певица да изпълни и своя дебютен сингъл „Трябва да знам” за гостите в "Рейнбоу Плаза".

Церемонията Жена на годината ще бъде излъчена "Нова телевизия" на 27 декември.

Новият сингъл от албума „Светът е мой” с участието на Миро вече ударно тръгна в родния музикален ефир. Видеото е дело на режисьора Александър Моллов, а според първоначалните отзиви „Светът е мой” ще се превърне в истински зрителски хит.

Независимо от многото ангажименти в момента, Маги зарадва всички свои фенове в неделя (20 декември) в „Сиела Книгомания”, където повече от два часа раздаваше автографи и подписваше дискове с албума „Първа стъпка”.

В новогодишната нощ новият мюзик айдъл на България ще е специален гост в празничната програма на открито на площада в старата столица и роден град на Маги Велико Търново.

Магдалена Джанаварова е третият победител в родното риалити "Мюзик Айдъл".

Тя е родена на 25 март 1988 във Велико Търново. Маги се занимава с пеене от 4 годишна. От 6-годишна пее в музикално студио "Румина" в родния си град. От 4 клас свири на виолончело. Завършва средно образование в музикална паралелка, там неин преподавател по пеене е оперната певица Мария Касабова.

В момента младата звезда е студент трети курс в Музикалната академия, специалност "Поп и джаз" пеене в класа на проф. Алис Боварян.
 
Веднага след победата си в третия български сезон на телевизионното риалити, Маги се сдоби с договор със звукозаписна компания и представи на публиката своя първи сингъл - баладата "Трябва да знам".
 
Дебютният албум на МагиПърва стъпка” излезе в началото на декември от "Вирджиния Рекърдс" с медийната подкрепа на "bTV", "БГ Радио" и радио "City".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички