Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България
Концертът на хардкор титаните Madbаll в София е напълно разпродаден
Интуитивно музициране в новия албум на Мирян Колев, представя го в "Топлоцентрала" на 9 октомври
Deadscape завладява сцените в Пловдив, Бургас и София с новия си албум "State Of Decline"
В ритъма на суинга с The Oldie Goldies. Формацията представя първия си албум "Happy Feet" на живо
Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares
Никос Вертис разпродаде за трети път най-голямата зала в София
Концерт с вълшебната музика от филмите на Disney
Първият концерт на Café del Mundo у нас е разпродаден

Магьосникът Feddе le Grand за ялтенската порода


Магьосникът Feddе le Grand за ялтенската порода

4784

Столичният клуб "Ялта" отправя още една покана по случай своя 20-годишен юбилей.

След изявите на резидентите Джорджо Би (Gorgio B.) и Васкез (Vasquez) снощи, на ход е един от най-актуалните диджеи на световната сцена - големият Feddе le Grand. Това ще е втора визита на майстора на пулта у нас.

Холандският топдиджей пристига с цял арсенал от разбиващи парчета, някакси естествено допълващи заканата му: "Направо ще ви побъркам от танци, може да сте сигурни.Това ще бъде нощ, която всички ще запомним!".

Гостът покори света с парчето "Put Your Hands Up For Detroit", изстрелвайки го в челото на всички музикални класации. Спечели и вниманието на Мадона (Madonna), която му повери ремикса на невероятния си хит "Give It 2 Me". Последваха я Will.i.am (фронтмен на Блек Айд Пийс (Black Eyed Peas), Роби Уилямс (Robbie Williams), Фетбой Слим (Fatboy Slim), Martin Solveig, Sharam... И това беше само началото. След като на бял свят се появиха и "Let Me Think About It", "The Creeps", "3 Minutes Тo Explain", окончателно се изясни, че Fedde le Grand е следващата голяма холандска звезда. През 2009 очакванията се оправдаха с излизането на първия му самостоятелен албум - "Output", и със заслужената 29-а позиция в най-престижната класация Top 100 DJ на DJ Mag.

MySound.bg вече информира, че първият клуб в България – "Ялта", празнува 20-годишен юбилей този уикенд. И както традицията повелява, купонът ще е двудневен, защото трудно може в една вечер клубът да събере всички свои приятели от 20-годишната си история. Да, всички те са на различна възраст, но от една и съща отличителна "ялтенска порода", или с други думи казано - готини, модерни хора, които обичат да се забавляват.
Но кое направи Yalta най-успешния български клуб? Освен страхотната публика, качествената селекция от гостуващи имена, разбира се, това са резидентите на клуба. Именно те са хората, които през годините определяха пулса на клуба и придаваха специфичния дух на това място. Затова и в петък, 25-ти февруари, зад пулта ще застанат едни от най-емблематичните резиденти на Yalta за тези 20 години. Музикална разходка във времето са ни подготвили Gorgio B. и Vasquez, а от клуба обещават още много изненади и подаръци за всички гости на рождения ден.

Повече от сигрно е, че това ще е най-щурият рожден ден, категорични са от управата на заведението.

За него подаракът е само един.

Това е вашият глас за "Ялта" в класацията Топ 100 на най-добрите клубове в света.

На:

http://www.top100clubs.com/.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички