Мая Нешкова празнува със Станислав Яневски


Мая Нешкова празнува със Станислав Яневски

5336

Мая Нешкова и българската звезда в „Хари ПотърСтанислав Яневски отпразнуваха заедно седмия рожден ден на списание „Черно и бяло”.

Тя като „черешката на тортата” в празничната програма, а той - като нейно конферансие.

„Сега ще ви представя любимата ми певица”, обяви прочулият се като Виктор Крум от приказното фентъзи актьор на ВИП гостите в столичния ресторант „Капри”. Певицата поздрави главната редакторка Станислава Пекова, както и всички нейни приятели на тържеството с емблематичния си хит „Честит рожден ден”, а след това им подари и една от най-новите си песни – „Пей, сърце”.

В програмата бяха включени дефиле на дизайнерката Светла Димитрова от „Ариес уникат”, конкурса за красота „Момиче на Капри”, както и изпълнения на стандартни и латино танци от танцьори на клуб Дъга.

Най-радостни от срещата със Станислав Яневски се оказаха децата на Мая Нешкова и Кирил Икономов – близначките Йоана и Весела Икономови, които побързаха да го гушнат за обща снимка след края на официалната част.

Виктор Крум пък пожела да си има автограф от известната им майка и тя го изненада с комплект от най-новите си музикални продукти - компактдиск и DVD с последния си албум „Обичам те”.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички