Мая Нешкова с магаре за ЧРД


Мая Нешкова с магаре за ЧРД

6855

Магаре и мечка получи за рождения си ден вчера Мая Нешкова.

Плюшените животинки са дар от дъщерите й Йоана и Весела. Близначките знаели за слабостта на известната им майка да заспива на техните плюшени играчки и решили да я зарадват за тройния й празник с подобни. На 1 май изпълнителката на естрадния евъргрийн „Честит рожден ден” освен рождения си ден, отпразнува и имен ден, и поредната годишнина от сватбата си с композитора Кирил Икономов.
 
Празникът на Мая започнал още в полунощ предната вечер, когато звездата празнувала кръгла годишнина от завършването на гимназия. С класа си от математическата паралелка в 29-о СОУ в София тя купонясвала в столичния ресторант „Везни”, но към тях се присъединили и съученици от другите паралелки от випуска им.

Точно в полунощ, докато получавала първите поздравления по телефона от децата си, всички съученици я наобградили на масата и поднесли разкошна торта. Заедно с Нешкова рожден ден празнувала и нейна съученичка. Оркестърът в заведението засвирил най-известната й песен „Честит рожден ден”, а певицата на бенда отишла да изпее на ухо големия шлагер на оригиналната изпълнителка.

„За първи път да отида на купон, на който на мен да ми пеят”, смее се Мая Нешкова, но уточнява, че по настояване на съучениците се наложило по някое време и тя да припява на обичаната си песен. По-късно компанията се сетила, че звездата празнува и имен ден, но тъй като оркестърът още не знаел новия й хит „Имен ден”, затова пуснали песента на запис по уредбата от диска с последния й албум „Обичам те”.

На другия ден Мая за пръв път не празнувала рождения си ден в дома си в столичния квартал "Симеоново", а завела семейството си на ресторант. Причината за това е липсата на баща ѝ – известният кларинетист Васил Нешев от Софийския духов оркестър, който почина миналото лято.

"В двора винаги опъвахме големи софри под цъфналите дървета. И сега отидохме там, но веднага усетих празнотата от това, че татко го няма сред нас. Децата ми дадоха подаръците и отидохме на заведение", споделя певицата.

Съпругът ѝ Кирил Икономов пък я изненадал с празничната торта и пликче с банкноти.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички