Маргарита Хранова с Хит на годината за октомври


Маргарита Хранова с Хит на годината за октомври

6610

Маргарита Хранова победи в месечната класация „Хит на годината” за октомври в единствения по рода си музикален портал bgestrada.com.

Певицата спечели вота с 26% от гласовете с песента на Асен Драгнев и Живко КолевОкеан от обич”, която взе и втора награда на конкурса „София пее” през септември. Със само 2 гласа по-малко веднага след Хранова остана новият дуетен хит на Росица Кирилова и Благовест АргировСреща след години”, който е с участието на арх. Калин Диков. На трето място този път се нареди  Лили Иванова със заглавната песен на последния й албум „В името на вярата” (на френски „Au Nom De La Foi”) с 19% от общия брой гласували (525).

Така за трети пореден месец Лили и Роси с Благо и Калин продължават битката за музикалния връх в класацията на "БГ естрада" заедно с новите предложения. А всички те, подбрани от продуцента на сайта Лео Богдановски, дават заявка за хитове. Като започнем от скандалната нова песен на Деян НеделчевДъртака”, която сам е написал като музика и текст, възпявайки себе си. Новите авторски композиции на Миро – „Power”, Графа – „Невидим” и Дони – „Има време”, също се включени в чарта. Джина Иванова от Трамвай №5 връща горещото настроение на латино вълна в студените дни с песента на Пламен Велинов и Румен СтефановВъпреки че искам”.

Кичка Бодурова, която готви своя грандиозен концерт в зала 1 на НДК на 29 ноември, промоутира с биографичната си книга "Това съм аз" и съвсем нова песен –"One More Time", на американския композитор Дейвид Фостер. Веселин Маринов пусна видеоклип към заглавната песен от последния си албум "Още един хубав ден".

Както MySound.bg отбеляза, тя е написана от Груди Нейков-Джери от Момчешки свят по стихове на Мариета Ангелова.

Нов сингъл представя група Мастило – "В ръцете ти е най-добре", дело на Десислав Данчев и Виктория Терзийска.

На www.bgestrada.com очакваме гласовете на ценителите на хубавата българска песен за мелодия на ноември, приканиха от екипа на портала.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички