Мастило журира в македонския Мюзик Айдъл


Мастило журира в македонския Мюзик Айдъл

5644

За първи път по покана на Драган Вучич български изпълнители журираха в македонското риалити „Най-голям талант”. Това са музикантите от нашата  група Мастило.

Конкурсът, организиран от Вучич, събира най-талантливите македонци от всички райони, като строгата селекцинна комисия избира само два таланта от регион да продължат надпреварата.

Вики и Десо останаха приятно изненадани и с удоволствие даваха съвети на младите македонски надежди. И - за да не останат по-назад, те също поздравиха любезните домакини с най-новото си парче „Get Оut”. Изключително горещата визия на Виктория хвърли публиката в екстаз, последваха още няколко хита на родната формация.

Престоят на нашите изпълнители продължи и с неколкочасовото им участие в македонската празнична „Програма за душата”. След много веселие, песни и танци, фронтдамата и Десислав се озоваха на една сцена редом до Есма Реджепова и добре познатия на всички Александър Тарабунов от последния сезон на българския "Мюзик Айдъл".

Мастило свирят от 23.00 ч. в "Sofia Live Club" довечера, 26 декември.

Групата е създадена през 1999 в София. Тя е сред най-успешните български поп-рок проекти. За това недвусмислено говори фактът, че имат зад гърба си вече 10- годишна история. Отличават се от всички други музикални групи на българския пазар освен с неподражаемия си стил и с това, че вокалът им е жена.

Лицето на Мастило - Виктория Терзийска, е била за кратко време певица на Спринт през 1998. Освен като изпълнителка, тя нашумя и като водеща на музикалната класация "Форте" по БНТ.

Групата се радва и на признанието на чуждестранната публика, участвайки в много международни музикални фестивали в Румъния, Китай, Израел, Русия, Сърбия, Македония.

Днес формацията е в състав: Виктория Терзийска - вокал, Десислав ДанчевДесо – китара, Спас Димитров-барабани, Кирил Кожушков–бас.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички