Местят концерта на House Of Pain в зала Христо Ботев


Местят концерта на House Of Pain в зала Христо Ботев

5351

Обявеният в столичния клуб Pork Pie концерт на Хаус Ъф Пейн (House Оf Pain) ще се състои в зала "Христо Ботев" на същата дата - 5 юли, петък.

Както MySound.bg вече огласи, събитието е финал на втората Becks`SperienceSpirit Of Burgas вълна, подгряваща фестивала 2011.

Преместването в пространство с по-голям капацитет се налага поради големия интерес от страна на феновете и заради прогнози за лоши климатични условия същия ден, уточниха организаторите.

С промяната на мястото организаторите от Spirit Of Burgas и столичния клуб "Строежа" целят да създадат по-голям комфорт на публиката при срещата й на живо с една от най-популярните хип-хоп банди.

Евърласт (Everlast) - един от основните членове на групата, бе анонсиран като хедлайнър във втората вечер на основната сцена на феста миналата година, но не се изяви по здравословни причини. Още тогава обаче музикантът изпрати извинително писмо до българската си публика с уверение, че ще се реваншира. И денят на неговия реванш е 5 юли. Този концерт е дори повече от реванш, защото Евърласт пристига заедно със своя неизменен спътник - Дани Бой (Danny Boy), и с цяла банда с живи инструменти като бонус.

Създателите на култовото "Jump Around!" са най-доброто подгряване, каквото един роден фестивал може да си пожелае, не крият организаторите.
 
Зала "Христо Ботев" ще отвари врати в 18. 30 ч., като началото на самия концерт е 19.30 ч.

Билети: препродажба - 30 лв. в мрежата на Eventim.bg, на място в деня на събитието: 35 лв.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички