Местят концерта на Трио Розенберг в Sofia Live Club


Местят концерта на Трио Розенберг в Sofia Live Club

5598

Поради специални изисквания за озвучаването, наложени от Трио Розенберг, се налага концертът на холандската група, който беше определен за 21 юни от 20.00 ч в зала "България", да бъде преместен в Sofia Live Club на същата дата, но от 21.00 ч., съобщиха организаторите от "Кантус Фирмус".

Родните фенове на циганския джаз ще могат да се насладят на по-различно сценично излъчване на нивото на световната клубна сцена. Щохло Розенберг (соло китара), Нуше Розенберг (ритъм китара) и Нони Розенберг (контрабас) пристигат утре. Както MySound.bg вече извести, те ще представят своя последен албум "Djangologists" в рамките на фестивала Sofia Jazz Peak.

"Много се вълнуваме, че ще свирим пред българска публика. От много време желаем да направим концерт в България, но за съжаление до момента не сме имали тази възможност. От наши колеги музиканти сме чували много за вашата страна и сме нетърпеливи за предстоящия концерт. Ще се видим на 21-и, България!", с усмивка сподели по телефона соло китаристът Щохло.

"Djangologists" е албум, който се появява в повратен момент, когато съвременната музика използва нови похвати, докато старите вече не са така атрактивни. Вече има все по-малко звукозаписни компании, които успяват да оцелеят днес. Освен това чрез интернет групите могат да увеличат своята аудитория, което не беше възможно преди. Така че ние решихме самостоятелно да запишем албум, който да се продава и разпространява в интернет. Установихме пълен контрол върху него, благодарение и на нашия мениджър Иван Минте, който ръководеше всеки детайл. Резултатът е точно такъв, какъвто пожелахме: почитание към незабравимия Джанго. Освен това го лицензирахме към лейбъла Enja, които много ни помогнаха за разпространението по света. По време на записите специален гост беше китаристът Билери Лагрен", споделя Щохло.

Билети - на касата на "Кантус Фирмус" в зала "България" и в мрежата на ticketsbg.com и Eventim.

Още - на:

http://cantusfirmusbg.com.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички