Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България
Концертът на хардкор титаните Madbаll в София е напълно разпродаден
Интуитивно музициране в новия албум на Мирян Колев, представя го в "Топлоцентрала" на 9 октомври
Deadscape завладява сцените в Пловдив, Бургас и София с новия си албум "State Of Decline"
В ритъма на суинга с The Oldie Goldies. Формацията представя първия си албум "Happy Feet" на живо
Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares
Никос Вертис разпродаде за трети път най-голямата зала в София
Концерт с вълшебната музика от филмите на Disney
Първият концерт на Café del Mundo у нас е разпродаден

Метрополис откриват собствен клуб


Метрополис откриват собствен клуб

5490

След 15 години лидерство в проумотирането на най-големите и паметни електронни партита в страната, родната денс институция Метрополис прави историческа стъпка като отваря свой собствен нощен клуб в София.

Разположен в НДК с вход от подлеза на фонтаните на ниво "минус едно", новият клуб "Елемент" има амбицията да стане втори дом за хилядите почитатели на електронната музика.

Затова именно феновете станаха негови кръстници след покана от официалната Facebook страница на Метрополис в края на януари.

Словенският топ диджей Умек (Umek), който пропусна последното изданиe на "Бaл в бяло", успя бързо да вмъкне София в натоварения си календар и официално ще открие клуба довечера.

Метрополис пък спазват обещанието си всички закупени билети от 26 ноември да важат без презаверка, като поставят единственото условие, че влизането с тях трябва да се случи до 1.00 часа. За тази цел вратите се отварят още в 22.00.

В събота (26 февруари) след откриването зад пулта в клуба ще застанат всичките му резиденти Стивън, Ясен Петров, Смърф и Мис Лидия, Витяз, Зиги и Петър.

"Столицата се нуждаеше от сериозен клуб – най-големия за електронна музика в София. "Елемент" е направен изцяло за парти, a и ние като диджеи искахме най-после да пускаме в клуб, който има истински голям дансинг", споделя Ясен Петров. "Mногогодишният опит като промоутъри ни е срещал с много имена от международната денс сцена, заслужаващи да се чуят, които просто не можем да вместим в няколкото големи ивента на година, които правим и ще продължим да правим под марката Метрополис", обяви Стивън. "Всяка сутрин, когато след парти, акумулирало толкова положителни емоции и усмивки, трябваше да прибираме в кашони построеното за една вечер, ни ставаше тъжно. Днес, 15 години по-късно, си казахме на глас това, което всеки таеше в себе си: време е за нашия клуб!", допълва Смърфа.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички