Мик Джагър разкарва Стоунс заради Киномания 2008


Мик Джагър разкарва Стоунс заради Киномания 2008

5521

Фронтменът на Ролинг Стоунс (Rolling Stones) – Мик Джагър (Mick Jagger), е отделен обект в афиша на тазгодишната "Киномания".

След като ще го видим наред с останалите групари от митичната банда в лентата на Мартин Скорсезе – "Shine A Light", с която се открива филмовата фиеста довечера, сър Джагър скача за феновете си и от отделна продукция.

Това е документалният филм "Да бъдеш Мик Джагър" на Кевин Макдоналд ( "Последният крал на Шотландия", "Докосване на пустинята").

Едночасовата продукция е поглед към личния живот на неподражаемия и винаги прям вокалист.

Награждаваният режисьор е бил плътно да рокаджията близо година – като понякога връчва камерата и на самия певец. Заснетият материал е превърнат в интимен, пестелив портрет, разкриващ личния и професионалния живот на Мик – както в студиото по време на записите на последния му засега солов албум – “Goddess In The Doorway” (2001), така и с неговотo семейство.

В кадър минава цяло музикално съзвездие: от колегите му Кийт Ричардс и Рони Ууд, Боно, Лени Кравиц, Стинг, Пит Тауншънд (Дъ Ху) - та до някогашната му съпруга Джери Хол и Хю Грант.

Да бъдеш Мик Джагър” ще се прожектира в столичните  “Euro Cinema” (8 ноември, 19.30 ч.),  „Дом на киното” (9 ноември, 21.30 ч.) и в  „Люмиер” (14 ноември, 21.15 ч.).       


Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички