Мики Маус в Като две капки вода. Но като сцена


Мики Маус в Като две капки вода. Но като сцена

7231

Любимият на малки и големи образ - Мики Маус, също ще участва в първия сезон на "Като две капки вода". Но само като сцена, на която предстои да се възкачат участниците в предаването.

Както MySound.bg вече огласи, шоуто, продуцирано от компанията Global Films, ще дебютира в България в ефира на Нова ТВ  от 20.00 ч. на 6 март, продуцирано от компанията Global Films.
 
Диана Любенова се срещна с музикалния педагог, работил с Катрин-Зита Джоунс за участието й в култовия мюзикъл Чикаго. Тя се запознала с него при последното си посещение в Америка благодарение на своята половинка Лес Уелдън. Така непосредствено преди старта на шоуто известната българска актриса успяла да получи няколко ценни музикални съвета за това как да пази и развива гласа си.
 
Истинско приключение преживяла и Милица Гладнишка, подготвяйки се за участието си в "Като две капки вода". Актрисата, известна със свежото си чувство за хумор, призна, че в момента ходи активно на фитнес и усилено тренира с всякакъв вид "чекнения". Най-любопитно около емоциите й преди старта на шоуто обаче бил нейният престой в сауната. "За първи път бях на сауна. Никой обаче не ми каза, че трябва да излизам от време на време и прекарах там цели 20 минути", разказва перипетиите си актрисата, която успешно се изявява и като джаз певица.
 
Своята подготовка за шоуто пък Рафи започна с пътуване до Лондон, което включи разпускане с приятели, живеещи на Острова, запознанства с интересни хора от музикалния бранш, както и задължителната среща с любимия ментор от X-Factor - Васко Василев.  Експертът по превъплъщенията Стефан Рядков и актьорът с изключително чувство за хумор Станимир Гъмов също ще участват в шоуто, а първите им роли са тези Боб Марли и Лили Иванова бяха първите роли, с които вдигнаха летвата за останалите участници – Диана Любенова, Милица Гладнишка, Албена Михова и Рафи.

На първия лайф на сцената ще излязат и още две имена, които до последно ще останат в тайна – дама, която обожава да пее и танцува, и актьор, който си пожелава само едно – да не му се паднат песни на китайски или корейски.
 В продължение на три месеца шоуто ще отправя различни предизвикателства към участниците. На всички тях им предстоят изключително тежки репетиции – Етиен Леви ще отговаря за музикалното обучение, Георги Низамов, който е и единственият учител по имитация и превъплъщения у нас, ще им дава ценни съвети за това как да влизат в чужда роля, а усъвършенстването на танцувалните им умения ще бъде поверено на Алекс Енева. Екип от гримьори и стилисти ще се грижи за пълното им преобразяване, като някои от най-сложните трансформации ще отнемат приблизително осем часа.

Гласуването ще става на три нива – оценка за всяко едно изпълнение ще дават журито, зрителите, както и самите участници, които също ще могат да дават своя глас за преобразяването, което най-много им е харесало. Кой е най-добрият имитатор ще стане ясно на финала, когато ще бъде обявен и победителят – той ще получи голямата награда - чисто нов автомобил.

Изненадите не спират дотук – във всеки епизод ще присъстват и различни гост-звезди. Всяка седмица една известна личност ще се присъединява към осемте участника, като тя също ще бъде скрита под образа на световноизвестна музикална икона.

И докато звездите активно се подготвят за голямото преобразяване, екипът на журито вече е разпределило своите роли – Маги Халваджиян признава, че ще следи стриктно за актьорските превъплъщения, Хилда Казасян – за музикалното представяне, а Любен Дилов-син ще оценява до каква степен трансформациите се доближават до зададените образи. Тримата заедно обаче ще следят и за още нещо – да има гарантирано забавление.
 
"Като две капки вода" е един от най-популярните формати на холандската компания Endemol, пожънал небивал успех във Великобритания, Испания, Италия и дори в далечните Китай, Аржентина, Чили и други. На сцената излизат 8 известни личности, които всеки път се преобразяват в образа на севотвноизвестна музикална икона.

С формата на известния анимационен герой Мики Маус ще бъде платформата, на която известните българи ще излизат, преобразени като световни музикални икони. Освен нестандартното си очертание, тя ще бъде оборудвана и с асансьор, които ще отвежда звездите пред публиката.

За автентичните превъплъщения на родните звезди са осигурени мащабен брой артистични аксесоари - над 100 кг. изкуствена коса - перуки, бради и мустаци; над 650 броя силиконови детайли, сред които уши, носове, брадички и скули, над 100 костюма и 50 чифта лещи, както и... 320 изкуствени зъба, които ще помагат на участниците да бъдат максимално близо до образа, в който трябва да се трансформират.

За професионалните изпълнения на участниците ще се грижи и атрактивен балет от 10 танцьори, подготвени с над 600 сценични костюма.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички