Миро изкачи Върхът на планината


Миро изкачи Върхът на планината

5664

"Върхът на планината" не е специално за празниците, но носи много коледен дух в себе си", казва Миро, който наскоро пусна видео към последната си песен "Върхът на планината".

Виж клипа ТУК!

Парчето ще влезе в следващия албум на изпълнителя - "Месия". Миро обещава дискът да е на музикалния пазар у нас навръх Великден ("и Пасха") - 5 май.
                                        
Кадрите - заснети в карлуковския карстов комплекс и околностите на Витоша, са режисирани от Николай Павлов, с участието на Ваня Билева, а ръкописният шрифт е почеркът на Миро. Оператор: Здравко Ружев, ефекти – Цвети Димитрова, графика – Катя Колева, постпродукция- Flame, продуцент – David & Light.

Музиката и текстът на песента са на Мирослав Костадинов - Миро, аранжиментът е съвместно дело на певеца и Иван Иванов. Сред гостите са перкусионистът Калин Вельов и Жени Джамбазова и Севинч Ибрахим - беквокали. Финален мастеринг: Дейв Къч.

"Живея под върха на планината. Като се събудя, има катерички в двора ми, пеят птички. Много често, когато съм изнервен, притеснен и емоционално обременен, започвам следния експеримент. Ето ме вкъщи. Вдигам перспективата - къщите вече са 10 и в тях има десетки хора. Вдигам още - и ето ти я София, с милиони и всеки със своите проблеми. Още вдигам - Европа. После минаваш над облаците и стигаш до нашата галактика, която е част от милиони други. И накрая разбираш колко малка прашинка си, колко несъществени са проблемите ни. Затова е по-добре да си щастлив и да си доволен от това, което ти се случва тук и сега, защото никой не ти обещава друго. Ако пропуснеш да си щастлив днес, кой ти казва, че ще има утре? На върха на планината нямам нужда от тази игра, защото виждам всичко това. Там съм си само аз, боровете около мен и небето отгоре. Върхът на планината първоначално беше само това. Впоследствие се замислих за проповедта на планината в Евенгелието на Матея, за това какво сме ние за Бога. Какви обещания ни е дал? И всъщност в тази песен говоря за обещанията на Бог, че той винаги ще бъде с нас и до анс - до самия край", обяснява Миро, въвеждайки в творческата лаборатория на "Върхът на планината".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички