Митко Павлов върти кючек в Dancing Stars


Митко Павлов върти кючек в Dancing Stars

7483

На сцената на "Dancing Stars" 2 в надпревара зрителите ще видят довечера членовете на журито Илиана Раева и Памбос Агапиу, както и водещите Елена Петрова и Димитър Павлов.

Журиращи ще бъдат Слави Трифонов, Мария Гигова и Вера Маринова. Наградата от 10 000 лв. за най-добре представилия се според публиката и комисията ще бъде дарена за благородна кауза. Всеки от тях има възможност сам да прецени къде да отиде сумата в случай, че спечели на дансинга.

Истинско предизвикателство за духовития водещ е поставената му задача. Освен че ще трябва да кърши тяло под звуците на „Рамзи кючек” заедно със своята партньорка Цвета Цочева, той ще трябва да се издокара и в златни шалвари. Дали ще „разчупи”, както неведнъж сам е определял скованото си тяло, предстои да стане ясно в предаването.

Атрактивният Памбос ще бъде изкушаван в еротичен танц от Петя Димитрова. Той ще бъде в роля на американския президент Джон Кенеди, а неговата партньорка ще бъде Мерлин Монро и ще го предизвика с "Happy Birthday, Mr. President".

Комбинация между класическото и аржентинското танго са подготвили Илиана Раева и Илиан Чакъров. Страст, ревност и обич ще видят зрителите в тяхната хореография. Като участничка в първия сезон на шоуто, „златното момиче” неведнъж е показвала танцовите си умения, но как ли ще се справи една година след своето участие? Красивата Елена Петрова и Николай Манолов са подготвили динамична, дива и предизвикателна салса.

В специална анкета на сайта www.dancingstars.btv.bg, всеки има възможност да даде своето предположение за това кой ще спечели в танцовата надпревара. Към момента най-много потребители са предположили, че Елена Петрова ще бъде на първо място.

Изключително динамични и изтощителни бяха тази седмица репетициите на участниците.

Венол Кинг работи с тях много ентусиазирано при съставянето на хореографиите, които те ще представят тази неделя върху парчета на Майкъл Джексън (Michael Jackson). Самият гост е имал възможността да работи с Краля на попа и познава отлично неговите хореографии.

Колективният танц на жените ще бъде поставен върху парчето на Джако "Billy Jean". Дамите в шоуто бяха подложени на интензивни тренировки на високи токчета от британския хореограф. Бианка Панова сподели, че такова натоварване и мускулна треска тя не помни да е имала, откакто е била активна състезателка по худежествена гимнастика.

Мъжете пък ще танцуват на "Beat It", където гангстерите в сюжета ще бъдат комикът Краси Радков и басистът на Ку-ку бенд - Георги Милчев-Годжи.  

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички