Морски бриз ще разхлажда от Охлюва в Бургас


Морски бриз ще разхлажда от Охлюва в Бургас

3789

Лятото е в разгара си и бургаските вечери запленяват с морския си бриз.

На сцена "Охлюва" можете да го усетите днес още по-осезателно с талантите от едноименната вокална формация към Народно читалище "Любен Каравелов" – Бургас, с художествен ръководител Емануил Арнаудов.

Те обещават да направят по-красива вечерта на присъстващите с репертоар от стари градски, народни, естрадни и дори словашки песни. Всичко това, гарнирано с музикалния съпровод на Бонко, Димитър и Радослав Георгиеви и танците на състав "Електроник при ПГЕЕ "К. Фотинов" с хореограф Дора Барева.

Ще чуете техния глас с малка тъжна песен, китарата ще свири, а лудо младо сън ще засъни с изпълненията на Славка Петкова, Таня Алексова и Божана Желязкова, уверяват организаторите.

След "Рада, бяла Рада" на Петрана Папазова, Ева Балабанова ще потопи публиката в словашката народна музика, а Пенка Славова ще прехвърли присъстващите в невероятното очарование на Гершуин с неговото "Лятно време". Йорданка Костова ще нажежи настроението с "Love Hurts"и ще завърши вечерта с "Морска целувка" заедно с Емануил Арнаудов, Славка Петкова и Божана Желязкова.

Събитието започва в 18.00 часа.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички