Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България
Концертът на хардкор титаните Madbаll в София е напълно разпродаден
Интуитивно музициране в новия албум на Мирян Колев, представя го в "Топлоцентрала" на 9 октомври
Deadscape завладява сцените в Пловдив, Бургас и София с новия си албум "State Of Decline"
В ритъма на суинга с The Oldie Goldies. Формацията представя първия си албум "Happy Feet" на живо
Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares
Никос Вертис разпродаде за трети път най-голямата зала в София
Концерт с вълшебната музика от филмите на Disney
Първият концерт на Café del Mundo у нас е разпродаден

Музикални изкушения за 20-я рожден ден на клуб Ялта


Музикални изкушения за 20-я рожден ден на клуб Ялта

1532

След като DJ Chuckie сряза лентата на купона по повод 20-годишнината на столичния клуб "Ялта", електронната фиеста продължава с пълна сила до края на месеца.

В микса от музикални изкушения ще се включат диджеите Чус (Chus) и Димас (Dimas) (в средата на снимката) на 11 февруари. Феновете знаят на какво са способни испанците поотделно, но сега предстои да ги аплодиарат и съвместно. 

Чус е прочут със специфичното си иберийско звучене, повлияно от португалския и американски ъндърграунд саунд. Като се добави неповторимото му умение да съчетава трайбъл и хипнотичен хаус с модерни прогресив елементи, горещината на сета е гарантирана.

(http://www.youtube.com/watch?v=iDOlqCad-aQ&feature=fvsr).

Неслучайно нестандартното му звучене се харесва на Мадона, която го кани лично да ремиксира нейно парче. Успешната му работа със световноизвестни звезди обяснява и защо името му винаги намира място в световната класация на DJ Mag Top 100.

Неговият испански сънародник Димас (известен още като D-Formation), не му отстъпва по заслуги. След 20 години зад пулта той не спира да експериментира с различните стилове в хауса. Затова и музиката му е толкова динамична и разнообразна. Атрактивно съчетава в сетовете си дълбокото звучене на дийп хауса, техно елементите на тек хауса и наслагването на щурите извивки от прогресив хауса. Един от най-ембелематичните моменти в кариерата на Димас е двугодишното му сътрудничество с носителя на "Грами" (Grammy) Шарам (Sharam).

http://www.youtube.com/watch?v=sANZvm30NEU.


На следващия ден - 12 февруари, Camp Sessions празнуват 2–я си рожден ден в "Ялта", докато гостите в Junior Suite ще са под въздействието на Addicted To Music.

DJ Габриел (DJ Gabriel) ще "захароса" феновете с Play In Sugar Factory на 18 февруари. Рецептата му обаче се пази в тайна засега. В съседство в Junior Suite, Dessy Messy & Vityaz по своя си начин ще приветстват гостите с поредната порция Great2MeetU. В събота (19 февруари), е втората част на BLAME Trilogy.

Както MySound.bg вече огласи, този път темата е True Love Never Dies.

Последният уикенд на февруари ще е кулминацията на маратона. Големият Feddе le Grand (вдясно на снимката) пристига специално за рождения ден на "Ялта".

Диджеят ще застане зад пулта на 26 февруари.

Още с първото си гостуване у нас през есента на 2010, холандецът бе провъзгласен за новия любимец на българската публика.

Но чувствата са общи и той ще го докаже на партито, убедени са организаторите.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички