Dr.Feelgroove и Moevv откриват летния сезон в Yalta. Be Bold: Let's be close
MakeКАРНАВАЛ, notwar: Молец, RDMK, 100 Кила, Васил Петров, Dolapdere Big Gang и MC Камен сред изпълнителите на феста в Габрово
"Добър вечер, джаз!" с Ангел Заберски и Биг бенда на БНР
Отличават прогресивни български артисти, публиката определя кой ще грабне наградите "Златни патета"
Трио Viva на национално турне
Теодосий Спасов, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Дара Екимова, Нети Добрева и Viva на SoFest Spring
Швейцария спечели 68-ото издание на "Евровизия"
Sofia Live Festival гостува на юбилейното издание на "Капана фест" в Пловдив
По-малко от месец до концерта на Corey Taylor у нас, Black Tooth и Siamese специални гости в "Арена София"
Всемогъщият оркестър Марсел Дюшан за първи път в София навръх Деня на Европа
Мария Илиева, Владимир Ампов-Графа, Део и 100 кила сред гостите в големия концерт на D2
Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени тръгват на лятно турне "!Удивителни Въпросителни?"

Нахакани диджеи около Armin van Buuren на ASOT 600


Нахакани диджеи около Armin van Buuren на ASOT 600

4130

Столичната зала "Арена Армеец" ще е домакин на едно от най-грандиозните събития в света на електронната музика тази година.

Както MySound.bg огласи, шоуто на Armin van Buuren (Армин ван Бюрен) ASOT 600 е обявено за 8 март. Зад абревиатурата се крие 600-то юбилейно издание на легендарното радио предаване A State Оf Trance на петкратния носител на титлата диджей №1 в света.

Освен с транс диджея Dash Berlin (на снимката), холандската мегазвезда ще бъде на обща сцена у нас с още един свой именит сънародник - Ferry Corsten (Фери Корстен). Определян като "архитект, пионер и подбудител" на глобалното влияние на транса, той е сред артистите, създаващи едни от най-енергичните и мелодични парчета в денс музиката. Представени на живо обаче, зарядът им е неколкократно по-силен и въздействащ, ефект, който българската публика добре познава.

В селекцияти са за ASOT 600 Armin Van Buuren е заложил и на млади и прогресивно развиващи се артисти. Така за първи път у нас ще се изявят германската прогресив транс машина Dennis Sheperd. Неговата звезда на световната сцена изгря през 2007 с парчето "A Tribute Тo Life", което Tiësto, Ferry Corsten, Armin van Buuren, Paul van Dyk и Markus Schulz не пропускаха да включат в сетове си. След обещаващото начало последва и суперуспешният му сингъл "Black Sun", а по-миналата година на музикалния пазар се появи и неговият първи албум - "A Tribute To Life". Зад пулта в "Арена Армеец" ще застане и унгарското дуо Myon & Shane 54, в чиято дискография присъстват ремикси за цяла плеяда артисти, сред които влиятелните Andy Moor, BWO и Lange, както и оригинални продукции, издадени от лейбъли като Anjunabeats, Armada или Black Hole. Любопитен факт е, че техните участия не влизат в категорията стандартен диджейски сет, а по-скоро са концертни изпълнения, тъй като Shane пее на живо всички парчета.  

Armin van Buuren прие поканата на клуб "Ялта" и включи страната ни за първи път в ежегодното си турне The Expedition, с което отбелязва рождения ден на радио шоуто си, слушано от над 20 милиона фенове по целия свят. Така София си извоюва място сред 11-те града в световната обиколка, като нашата столица е единствената негова спирка в Югоизточна Европа. Затова и България ще се превърне в най-горещата дестинация за хилядите феновете на транс музиката от съседните ни държави, убедени са организаторите.

Мащабът на спектакъла не може да се сравни с нито едно събитие от електронната сцена,  организирано до сега у нас. Освен с огромните размери на сцената, мултимедийните и светлинните ефекти, мегапартито е уникално и с броя на участващите в него артисти.

Билети за ASOT 600 - в мрежата на Еventim.bg на цена от 45 лв. 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички