Най-масовият танц в България събра 150 в мол


Най-масовият танц в България събра 150 в мол

5218

Над 150 души – деца и възрастни, се включиха в най-масовия танц у нас.

Събитието привлече като зрители стотици посетители  на мол "София", които след първоначалната изненада аплодираха танцьорите. Организатори на нетрадиционната танцова изява са създателите на "Dance Academy".
 
Самите Ана Дончева и Фил Сърмов са изненадани от сериозния мащаб и множеството си последователи. Всички 150 човека са репетирали хореографията си в продължение на цели 3 седмици на малки групи от по 10-20 души. За пръв път те се събраха заедно на 13 февруари.

Подобен род събитие е известно като flash mob - голяма тълпа от хора се събира и заедно участва в някакво действие – танц, атракционен или цирков номер, пеене..

За пръв път в България се случва flash mob с подобен мащаб, който е заснет от две музикални телевизии. Най-напред танца започнаха преподавателите от Академията Ани, Фил, Стаси (хореограф на Адреналинките), Лили, Тишо и Кремена.

Постепенно към тях се присъединиха най-малките участници – 5-6 годишни дечица, а по-натам и техните родители, баби и дядовци.

Идеята, разбира се, е да се привлекат и спечелят нови почитатели на танца и движението.

Съдейки по усмивките и аплодисментите на гостите на мола, целта на мащабната танцова формация е постигната, донесоха присъствали.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички