Квартетът на знаменития джазмен Peter Erskine пристига за първи път в България
Световната сензация Tekashi 6ix9ine и трап звездата NLE Choppa идват за първото издание на Menace To Society Festival
Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България
Концертът на хардкор титаните Madbаll в София е напълно разпродаден
Интуитивно музициране в новия албум на Мирян Колев, представя го в "Топлоцентрала" на 9 октомври
Deadscape завладява сцените в Пловдив, Бургас и София с новия си албум "State Of Decline"
В ритъма на суинга с The Oldie Goldies. Формацията представя първия си албум "Happy Feet" на живо
Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares
Никос Вертис разпродаде за трети път най-голямата зала в София

N.O.H.A. предстaвят в България новия си албум Respect The Menu


N.O.H.A. предстaвят в България новия си албум Respect The Menu

5582

Споделената любов между интернационалната клубна банда Noise Of Human Art (N.O.H.A.) и хилядите й български фенове отново ще връхлети столицата.

Концертът е в Sofia Live Club от 22.00 ч.довечера.

След първата изява на групата в България в края на 2008, която разкъса по шевовете парти център "4 км" в столицата, и след едноседмичното й лятно турне по българското Черноморие през 2009, N.O.H.A. доказаха на всички, че са нещо много повече от изпълнителите на хита "Tu Café".   

The Noise Оf Human Art – стилна и едновременно с това неукротима смес от брейкбийт, дръм-ен-бейс, електрик джаз, фламенко, поп и всевъзмъжни вибрации, формация, разчупва границите на клубната сцена, улавяйки духа на различни култури.

Българската публика заслужи удоволствието да бъде първия свидетел, слушател и дегустатор на интригуващия пети албум на бандата – "Respect Тhe Menu". Представените музикални специалитети и коктейли от Америка, Германия и Чехия ще бъдат щедро поръсени с испанския темперамент и глас на вокалистката Минерва Перес.

За да може София да отговори на заявката за нечувани до момента звукови рецепти, TEREN Music добавя още една взривоопасна съставка. Това е любимецът на българската и европейска бийтбокс сцени – Скилър (Skiller).…бийт след бийт… изненадите съвсем няма да спрат до тук...

Защото освен Скилър, Минерва, Шеви, Тобиас, Тим и Йохан в партито ще участват още Деси от Фючър Шок (Phuture Shock) и DJ Dharba.

"Непрекъснато се стремим да обогатяваме звученето си. Вероятно фактът, че Noise Of Human Art обединява музиканти от различни краища на Европа, та дори Америка, ни прави по-интересни и отличими и не ни позволява да се ограничаваме стилово – отворени сме към всичко, което ни вдъхновява. Затова новият ни албум ще изненада много от феновете. Колаборацията ни със Скилър се роди именно поради тази причина – бяхме впечатлени от него по време на турнето ни в България, решихме да опитаме да направим нещо заедно, импровизациите пораждат страшно много нови идеи. Впоследствие го поканихме на един от концертите ни в Прага и, повярвайте, реакцията на публиката беше повече от позитивна!", разказва екзотичната фронтдама.

Организаторите на събитието пък споделиха, че участието на Скилър ще е и един от най-изненадващите моменти на вечерта, тъй като заедно с N.O.H.A. ще представят парче, специално подготвено за концерта в България.

Очаква се към компанията им да се присъединят още от добрите артисти на родната клубна сцена.

Билети - мрежата на eventim.bg.

За повече информация:

www.n-o-h-a.de

www.myspace.com/planetnoha

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички