Нона Йотова нищи театралната реформа в Отпечатъци


Нона Йотова нищи театралната реформа в Отпечатъци

5092

Д-р Николай Михайлов, Нона Йотова и Боряна Сечанова са поредните гости в предаването “Отпечатъци” по bTV днес.

Актрисата и певица Нона Йотова и главният хореограф на балет Арабеск - Боряна Сечанова, ще коментират спорните идеи на културното министерство за театралната реформа, обявени тази седмица. Те предвиждат сливането на столичния театър “Сълза и смях” с Народния театър и вливането на балет Арабеск в редиците на Музикалния театър, преструктуриране на опери и филхармонии из страната и други.

Психиатърът и бивш депутат от ДСБ - д-р Николай Михайлов, ще е събеседник на Мира Баджева с анализа си за приключващия политически сезон, евродоклада и поредния рунд в битката между съдебна и изпълнителна власт в първата част на предаването. Това е последното преди лятната ваканция издание на “Отпечатъци”, което ще се завърне отново в ефира на медията през септември.

Синият екс-депутат и настоящ политически наблюдател Илия Петров пък ще представи току-що излезлия си от печат "Фразеологичен речник на прехода", в който е събрал най-знаковите крилати фрази на последните 20 години след "избухването на демокрацията".



Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички