Нора сменя 4 визии в клипа към It’s Not Right


Нора сменя 4 визии в клипа към It’s Not Right

5724

Новото солово парче на финалистката от "Мюзик Айдъл" 2 - Нора, вече има клип. Режисьор е Васил Стефанов ("Baby", Остава; "Герой", Тома), а зад камерата се подвизава операторът Александър Крумов ("Герой", Тома; "Чуваш ли ме", Графа и Мария Илиева; "Мила от Марс").

За снимките специално билиа построени 4 декора в студио "Орфей", като целта  била да се постигне визията на модерна индустриална среда. Поне 4 визии сменила Нора по време на снимките, които продължили от тъмно до тъмно. Стайлингът е на Мина Кайе. Хореографията е по идея на Милен Данков от "Dance Zone". Изненадата е, че танцьорите не си партнират с главната героиня, както е обикновено, ами са в ролята на мрачни анонимни персони.

„Очаквайте един силен имиджов клип, много експресивен, в него Нора е много екстравагантна. Самото парче не звучи като българско, но каквото и да кажа - ще бъде клише, просто защото е много яко.”, обяснява Васко Стефанов.

It’s Not Right” се класира директно за полуфинала на конкурса "Евровизия" и ще бъде представено премиерно на живо на 24 януари.

Премиерата на клипа пък е от следващата седмица в музикалните телевизии.

Песента, записана с подкрепата на "Coca-Cola", е авторска за Нора. Както "MySound.bg"съобщи, тя е автор на текста. Музиката е на Бисер Иванов, а аранжиментът - на Жоро Янев.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички