Нумерологията: трудна година за Азис и Лили Иванова


Нумерологията: трудна година за Азис и Лили Иванова

5460

Списание "Слава" изготви нумерологичен хороскоп в коледния си брой.

Какво предсказват числата на някои от българските музиканти за 2010?

Единиците, сред които е и Лили Иванова: кръв, пот и сълзи.

Годината четворка, каквато предстои през 2010, е най-трудната от 9-годишния цикъл. Тя е свързана с много труд, пот и сълзи, с доста препятствия по пътя. С най-много търпение трябва да се запасят хората с четворка в рождените си дати като примата на българската естрада с тамън две. Най-силният им месец следва да бъде януари, а най-тежко ще им бъде през септември. Същото важи за СлавиТрифонов и Азис.

Осмиците: време за дипломация.

Известните личности, сред които и поп-фолк изпълнителката Анелия, са свикнали при тях нещата да се получават, без да си дават толкова зор, колкото биха направили други на тяхното място. Именно поради тази причина понякога не успяват да спрат думите навреме. 2010 трябва да ги научи на това. През януари, март, октомври и декември ще им върви, през юни да разчитат на разбиране от околните. Февруари е проблемен, но не бива да се притесняват: ще излязат от ситуацията дипломатично.

Деветките: има справедливост.

Деветките, сред които и Орлин Павлов, не са любимци на числата - все им се струва, че не са направили достатъчно. През 2010 ще си кажат: "има справедливост". Това е тяхната година тройка, през която ще ги засипват с внимание, ще се радват на живота и ще ги ухажват - акциите им ще се вдигнат.

Да вземат своето от идната година, защото 2011 ще бъде изпълнена с трудности и напрежение.       

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички