"Обич разпиляна": Йорданка Христова представя празничен спектакъл във Военна академия на 14 декември


"Обич разпиляна": Йорданка Христова представя празничен спектакъл във Военна академия на 14 декември

1618

Една от най-обичаните родни изпълнителки, любима на поколения българи – Йорданка Христова, ще представи своя концерт-спектакъл "Обич разпиляна" в зала "Тържествена" – залата на Военна академия в София, от 20.00 ч. на 14 декември, вторник.

Примата ще изпълни едни от най-големите хитове в репертоара си, събрани в красив и вълнуващ музикален спектакъл. Малко преди Коледа, великолепната дама ще направи романтична изповед за своя живот и ще подари на феновете си нейната обич. Тя обещава да ги зареди с чудесно празнично настроение. Ще прозвучат неостаряващите песни "Ще продължавам да пея", "Делфините", "Песен моя, обич моя", "Тъмночервена роза", "Гергьовден", "Лиляно, моме" и още много други.

Спектакълът е под режисурата на Тодор Мадолев и по сценарий на Юлия Манукян. Концертът ще е под диригентството на Левон Манукян и с участието на Симфониета - Разград и балет.

Билети - в системата на Ticketportal.bg и на място.

Зала "Тържествена" се намира в сградата на Военна академия – на булевард "Евлоги и Христо Георгиеви" 82 (вход откъм булеварда). Цената на билетите е от 25 до 40 лв. според мястото в залата.

Влизането ще става със зелен сертификат или с отрицателен PCR или антигенен тест.

Новини за спектакъла в страницата на Ticketportal.bg във Фейсбук.
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички