"Обсебен" на Михаела Филева е най-излъчваната българска песен в ефира


"Обсебен" на Михаела Филева е най-излъчваната българска песен в ефира

2078

Певицата Михаела Филева изпрати 2022 година с № 1 хит по излъчвания, успешно турне и зашеметяващ дебют в главната роля в мюзикъла "Парижката Света Богородица".

Само преди две седмици талантливата изпълнителка представи видеото на "Обсебен", първият ѝ музикален проект в партньорство с румънската "Глобъл Рекърдс". Текстът е на български, като негови автори са Михаела и Ангел Проданов.

"Обсебен" е песен, която харесваш и запомняш от първото слушане. Звученето ѝ ни връща към 80-те години на миналия век, което е актуално отново както в музиката, така и в модата. Закачливият ритъм е вдъхновение за текста, който с намигане представя темата за егоизма във взаимоотношенията и вълнува повечето от нас. Основната тема улавя и режисьорът Крис Захариев. Той създава свежо видео с участието на талантливия актьор Калоян Стойчев, танцьорите от RiO Crew и три страхотни дами – Славена Вътова, Александра Богданска и Ивелина Чоева.

В края на годината, когато е времето за равносметка на постигнатото, в свое интервю Михаела Филева споделя, че 2022 г. е била истинско предизвикателство за нея. За първи път се гмурка в дълбоките води на мюзикъла – започва с участие в "Уестсайдска история" в зала "България" и стига до успешното превъплъщение в ролята на Есмералда в "Парижката Света Богородица" в Стара Загора. Певицата и феновете ѝ си устройват емоционална среща по време на националното ѝ турне, а черешката на тортата е "Обсебен".

Михаела вече има планове за 2023 година, като разкрива, че първото, което ѝ предстои е дует с любим български изпълнител.
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички