Оживление в редиците на Габана


Оживление в редиците на Габана

6374

В месеците от началото на тази година в група Габана (Gabana) настъпиха някои промени, които намалиха обичайната й активност: фронтменът Виктор се присъедини към новия състав на група P.I.F., а барабанистът Никола пое „малко по на Запад”, обясниха от мениджмънта на рокаджиите.

Поради това тази година концертите им бяха редки, но и много любопитни. Както MySound.bg информира, 10-ият рожден ден на групата бе отбелязан с концерт в пловдивския клуб "Найлона" на 6 февруари, последван от участие в мото-събор в Сърбия и местния фестивал Plana Demo Fest през лятото (второ поред участие на групата като специален гост). След това - в края на юли в Пловдив, бе изявата на музикантите в петото издание на международния фестивал Жреци на музите в Лозенец.

Именно поради това привидно спокойствие се вълнуваме да съобщим, че този месец Габана ще има три концерта, съобщиха от мениджмънта на формацията.

Бандата излиза в столичния арт-клуб "Жреци на музите" утре, 6 ноември. На откриването на новия клуб в Студентски град - продължение на едноименния международен фестивал, който се провежда по цялото Южно Черноморие, ще се изяви и групата Салтривър (Saltriver).

Подробности за събитието:

http://www.facebook.com/event.php?eid=154649567910236


Другото шоу на Габана е в пловдивския клуб "Петното" на 18 ноември, четвъртък. Рокаджиите ще излязат на сцената с яките As Soon As Possible от София за първи концерт на „родна земя” след месец юли, когато забиха в клуб „Найлона”. Този концерт със сигурност ще се хареса на феновете с по-твърд вкус.

Подробности за събитието:

http://www.facebook.com/event.php?eid=156985984339021

На 20 ноември, събота, българите ще ударят в клуб Overdrive в Пирот.

Завръщане в любимата Сърбия. Пирот е град, за който Габана отдавна не е ново име, а в клуб Tvrdjavа още се говори за предишното шоу на групата, припомниха от мениджмънта на бандата.

Подкрепа на нашите ще окажат две местни групи, чиито имена ще бъдат огласени скоро.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички