КоЯn на Hills Оf Rock 2024: Once a Freak, Always a Freak. Средният пръст и малко други есенции
С Плешивото куче на терен, преди генералните репетиции на някои от по-ярките участници в афиша на:
Легендата на японския авангарден джаз Акира Саката в София
Първо издание на Music Vibes Festival. Молец, Fyre, Атанас Колев, Боро Първи и други хитови изпълнители в Созопол. Крис Макаров и Юли Славчев - посланици на нов бранд за дрехи втора употреба
Hayes & Y и Woomb с ексцентричен концерт в Созопол
Мокри и усмихнати с Dubioza Kolektiv в Созопол. Веселяците канят на "концерт с приятели" със специални пакети на билети с отстъпка
Lеft To Die с нов концерт в София: Култови песни на Death от "Scream Bloody Gore" и "Leprosy"
Рок маратон: Mono Inc, Pain Of Salvation и Ihsahn в три последователни дни в Пловдив
Трето издание на Международния джаз фестивал "Д-р Емил Илиев" в Боровец от 2 до 7 август
Judas Priest - Защитниците на Непроницаемата вяра в София
Траш и спийд на макс с американските титани Toxic Holocaust
Chuck Billy (Testament): "Ще крием бирата в бекстейджа от Maltworm"

Организаторите на Spirit-a: Очакваме прекрасно време. Идвайте!


Организаторите на Spirit-a: Очакваме прекрасно време. Идвайте!

4424

Организаторите на Spirit Оf Burgas 2011 дадоха пресконференция, по време на която бяха обявени подробности около течащата подготовка на четвъртото издание на фестивала.

В нея участваха Михаил Куцев – представител на община Бургас, промоутърът Иван Вълков (с кафявата фланелка на снимката), както и представители на институции и организации, имащи отношение към нормалното и безопасно протичане на събитието.
 
Организаторите съобщиха, че не се притесняват от лошо време, което да попречи на провеждането на събитието. Spirit Оf Burgas се прави съвсем целенасочено винаги в средата на август. Бургас е един от българските градове с най-много слънчеви дни в годината, а най-малко валежи и бури тук през последните 100 години са регистрирани именно през периода 12-18 август.
 
Тази година билети на място ще се продават на двойно повече каси. Организаторите очакват по-голям интерес към закупуване на пропуски по време на самото събитие, а не предварително, заради провалените концерти в страната по-рано тази година. Чуждестранни фенове се очакват главно от Англия и Русия.
Хора в инвалидни колички ще бъдат допускани без билет. Вътре във фестивалната територия за тях ще бъде направена специална платформа, до която могат да стигнат през входа откъм изгорялата фрегата.

24-часов медицински пункт ще бъде на разположение на къмпингуващите. Допълнителни лекарски екипи ще са в готовност да реагират при нужда - от 18.00 до 06.00 часа. В готовност ще бъде и бургаската Бърза помощ.

Улиците "Цар Симеон" и "Зора" ще бъдат освободени от автомобили за по-лесното преминаване на противопожарни коли и спешна помощ. Полицаи от различни звена ще охраняват изявата, подкрепени от 3 частни охранителни фирми, пожарни коли, гранични полицаи и екипи на  Гражданска защита. Общият брой охранители е 148, като 33 ще са на разположение и през деня. Служителите на охраната ще бъдат разпределени по отделни постове на и извън територията на фестивала.

                                                     
Както всяка година, къпането в морето е абсолютно забранено. Екипи на Гражданска защита, водноспасителната служба и водолазен екип ще следят с лодка за сигурността и здравето на присъстващите. Осем спасители ще са дежурни от 20.00 до 6.00 ч. и трима на територията на къмпинга от 6 до 16 часа. За нуждите на пристигащите с автомобили се подготвят зони за паркиране по цялата улица "Булаир". Лицата под 18 години ще бъдат допускани само с придружител. За тази цел трябва да се попълни и да се носи специална декларация, която е публикувана в сайта на фестивала. Декларации ще бъдат раздавани и на място. Пропускането в зоната на фестивала започва от 18.00 ч. във всеки един от фестивалните дни.

Междувременно слушателите на радиата Z-Rock и N-Joy продължават да печелят билети за Spirit Of Burgas.

Всеки делничен ден до утре, 11 август, те имат възможност да спечелят пропуск за трите дни.

Както MySound.bg нееднократно информира, Spirit Of Burgas 2011 ще се проведе от 12 до 14 август върху пясъка на Централния плаж в Бургас. За четвърта поредна година на няколко сцени фестивалът ще предложи разнообразна в стилово отношение музика: рок, реге и ска, джаз и блус, дръм-ен-бейс и други. Късметлиите от специалните игри на радиата ще гледат на живо Gotan Project, Moby, Skunk Anansie, Лефтфийлд (Leftfield), Дефтоунс (Deftones), Инсейн (Insane) и много други.

В периода на играта в ефира на Z-Rock прозвучава дневен въпрос, свързан с фестивала. За участие в жребия, верният отговор трябва да бъде изпратен на igra@zrockbg.com. Всеки делничен ден в 17.30 ч. чрез жребий водещият на HiJack Show Краси Москов изтегля на живо в името на печелившия, който получава безплатен билет за трите дни на събитието.

Всеки делничен ден до 11 август билети ще могат да спечелят и слушателите на радио N-Joy. Верните отговори на дневния въпрос, изпратени на igra@njoybg.com, ще осигуряват участие в играта с безплатни билети за Spirit Of Burgas 2011. В края на предаването "Приятно разсеяни с Деси" чрез жребий в ефир, водещата ще съобщава името на печелившия за деня. 

Въпросите за участие в игрите, както и повече информация - на:

www.zrockbg.com

www.njoybg.com.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички