Британските дръм-ен-бейс звезди Kosheen на 25. Празнуват и с българските ценители в столичния клуб Joy Station
Легендарната сръбска пънк-рок банда Pekinska Patka с първи концерт у нас, българските Нови Цветя и НеЩо Цветно ще открият вечерта
Квартетът на знаменития джазмен Peter Erskine пристига за първи път в България
Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България
Концертът на хардкор титаните Madbаll в София е напълно разпродаден
Интуитивно музициране в новия албум на Мирян Колев, представя го в "Топлоцентрала" на 9 октомври
Deadscape завладява сцените в Пловдив, Бургас и София с новия си албум "State Of Decline"
В ритъма на суинга с The Oldie Goldies. Формацията представя първия си албум "Happy Feet" на живо
Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares

Още един концерт на Dubioza Kolektiv у нас през март


Още един концерт на Dubioza Kolektiv у нас през март

5029

Формацията от Босна и Херцеговина Dubioza Kolektiv (Дубиоза Колектив) ще изнесе два поредни концерта в София.

Както MySound.bg извести, обявеното за 28 март събитие бе абсолютно разпродадено още преди седмици. Поради голямото търсене на билети, организаторите от "Строежа" и клуб "Микстейп" 5 заедно с мениджмънта на групата излизат с анонс за второ шоу, което ще се състои в същия клуб на следващия ден - 29 март, петък.

Билетите за него бяха пуснати вчера следобед  в мрежата на Ticketstream.bg - първите 300 на промоцена от 15 лв., а останалите до изчерпване на количеството - 20 лв. Любопитен факт е, че по-малко от ден след обявяване на новината единствено във Фейсбук, са изкупени над 200 броя от пропуските за допълнителната дата, т.е. 2/3 от промо-емисията.

Ето и касите, от които желаещите могат да се подсигурят предварително - "Строежа", бар "Петък", "Офис 1", "На тъмно", "Техномаркет", "М-тел", "Ориндж", TBI Credit. Всеки закупен билет важи за съответната, изписана отпред, дата, обясняват организаторите от "Строежа".

Концертите се осъществяват със съдействието на Bushmills.

"Живеем за почитателите" - каза Ведран Муягич пред феновете в България през 2011. "Предимно за тази част от тях, която диша на Балканите", поясни бомбеният басист, преди съставът да взриви клуб "Порк Пай". Именно тя, публиката, предпочете шеметите за достойни носители на наградата на MTV - Best Adria Аct, същата година.

Музикантите са считани за неофициални говорители на Босна и Херцеговина в региона и вероятно са най-големите, шумни и креативни критици на съвременното  общество на Балканите. От самото създаване на групата през 2003, беше ясно, че провокатвните й текстове ще се превърнат в регионален феномен. Синглите "Walter" и "Vidi, vidi, vidi" са две от най-запомнящите се песни на групата и нейните най-големи хитове в класацията на MTV Adria. Албумът й "Wild Wild East" излезе с помощта на Били Гулд от Faith No More (Фейт Ноу Мор).

Видео на "Kokuz"(Live @ Koncert Godine 2012, Нови Сад) - на:

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=h3Fzvin9N7Q

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички