Памбос и учениците му с танцово шоу в Деня на детето


Памбос и учениците му с танцово шоу в Деня на детето

5830

Столична община, Посолството на Република Кипър в София и "Pambos Dancing Centre" организират празник в столичната "Борисова градина" празник по повод Деня на детето.

Изявата е от 16.00 часа днес.

Г-н Ставрос Амвросиу, посланик на Република Кипър в България, и г-н Христо Ангеличин, заместник-кмет на Столична община, ще поздравят участниците и гостите на събитието.

Празничното градче „Веселополис” ще предложи музикална програма, танци, игри и атракции и тази година. Малчуганите ще се вживеят в ролите на приказни герои, преобразени с грим и костюми. Малките художници ще могат да се включат в рисуването на картини върху гигантско платно, а за най-добрите ще има награди. Героите от театър Сириус ще се смесят с публиката, за да се забавляват заедно.

Изпълнители от общинските домове на културата "Искър" и "Средец" ще изнесат двучасова програма. Балетно студио Модерато, Мантис Данс студио и детски фолклорен състав Нестия  към Дом на културата "Искър", както и вокална студия Дъга, клуб по спортни танци Средец, атракционен клуб Найа, модерен балет Киви, фест студио Жар към Дом на културата "Средец" ще веселят деца и родители. В програмата ще участват и вокалните групи Смехоранчета и Трикси.

"Pambos Dancig Centre" ще форсира танцовото шоу за децата и техните родители след 18 часа. На сцената ще се качат най-добрите танцьори от школата на кипъреца Памбос Агапиу, които не само ще танцуват, но и ще учат деца и родители на латино и гръцки танци. Шампионите по салса за България - "Los Pambos Dance Company", ще дадат открит урок по танци и ще забавляват всички във "Веселополис" до тъмно.

В школата на салса гурото освен за латино, всеки желаещ може да се запише в групите за начинаещи по хип-хоп, бели денс, български и гръцки народни танци.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички