Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България
Концертът на хардкор титаните Madbаll в София е напълно разпродаден
Интуитивно музициране в новия албум на Мирян Колев, представя го в "Топлоцентрала" на 9 октомври
Deadscape завладява сцените в Пловдив, Бургас и София с новия си албум "State Of Decline"
В ритъма на суинга с The Oldie Goldies. Формацията представя първия си албум "Happy Feet" на живо
Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares
Никос Вертис разпродаде за трети път най-голямата зала в София
Концерт с вълшебната музика от филмите на Disney
Първият концерт на Café del Mundo у нас е разпродаден
Легендарната група Rage на 40. Вестфалски пауър метъл в столичния клуб "При Черепите"
Актуалните британски пост-пънкари  Squid ще ударят в столичния клуб Pave
Димитър Аргиров и Соня Чакърова с нов албум и концерт на 5 октомври. Песенни следи

Парти треска преди третото издание на Бал в бяло


Парти треска преди третото издание на Бал в бяло

5270

Третият епизод на концептуалното парти Бaл в бяло ще се състои довечера.

Както MySiund.bg вече извести, организиранато от Метрополис събитие е в столичната зала "Христо Ботев" от 23 часа.

Визуализациите на купона ще са във вещите ръце на маестрото в жанра D-Alien, a за светлинното оформление ще се грижи специален екип, който ще търси пълен синхрон и максимален ефект с белите декори. Бял е дрес кодът за веселбата.

За да е пълна магията на сцената, изработката на тематичните костюми на танцьорките е поверена на младия моден дизайнер Искрен Лозанов. Възпитаникът на Националната художествена академия беше българският финалист на Triumph Inspiration Award 2009, чийто модел "Ден и нощ", вдъхновен от Пикасо, стана скандалноизвестен с това, че свали клипа на Бионсе "Video Phone" от екрана заради нарушени авторски права. Лозанов обра овациите със своите авангардни костюми на сцената на Свен Вет (Sven Vath) в Приморско на фестивала Insomnia това лято, като заслужи повторната си покана в творческия екип на Метрополис.  

Българската "бяла нощ" успя да мобилизира най-много фенове в досегашната си история и определено се очертава като едно от легендарните партита на 2010. "С всяко следващо издание бунтарите, облекли черен ти-шърти, намаляват, a тази годинa имаме само няколко запитвания колко строг ше е дрес кодът. Белият цвят отново е препоръчителен, не задължителен, защото искаме посетителите сами да усетят магията като част от него", коментират DJ Стивън, Ясен и Смърфа.

"Правенето на голямо парти отдавна надскочи задължението да наемеш зала, диджeй, звук и осветление – електронната сцена в България е вече на 15 години и посетителите ни са видели почти всичко у нас, а и навън. Kонкуренцията е все по-голяма, предлагането - ежеседмично: не ни остава нищо друго, освен да търсим нови начини на представяне на продукта си и комуникация с почитателите на денс музиката – Бал в бяло е адекватният отговор на това търсенe", признават организаторите.

За прeобразяването на залата в бяла приказка ще се потрудят два екипа декоратори, работили близо 24 часа.

Хедлайнъри са Умек (Umek) и резидентът на култовото парти Circoloco в DC10 Ибиса- Davide Squillace. За последния казват, че е трубадур на техно звука от бъдещето, а хитът му "Cubism" от това лято категорично го доказава. Голямото име на вечерта - Умек, няма нужда от реклама  - "усмихнатият мечок от Словения" е по-силен продуцент от всякога и едни от най-популярните лейбъли като Cr2, Toolroom, Great Stuff и Tronic се надпреварват да издават парчетата му. Като диджей той пак кръстосва света - от Южна Америка до Индия, и очарова феновете на електронния саунд. Самият Карл Кокс (Carl Cox) му повери резидентското място през вторниците в легендарния клуб Space на остров Ибиса.  
Билети за събитието - в мрежата на Еventim в цялата страна и във веригите Germanos, "Пикадили", Orange, Usit Colors, "Офис 1" и Билетен център, НДК, София.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички