Percussion Impact Project: силата на ритъма


Percussion Impact Project: силата на ритъма

5148

Музикантите от Percussion Impact Project ще свирят в Студио 5 от 22 часа довечечера.

Христо Йоцов – барабани, миди вибрафон, Стоян Янкулов - Стунджи -  барабани, октапад, тъпан, сикуенсинг и Милен Кукошаров - клавишни инструменти, ще разтърсят клуба с ритъма на шоу, разкривайки необятните възможности за импровизация на ударните инструменти.

За познаващите изявите на Йоцов и Янкулов този, подсказан от заглавието "сблъсък", несъмнено възбужда тръпка на любопитство от очакван "дуел" между двамата големи музиканти. Но, както MySound.bg вече обърна внимание, impact означава също "въздействие, влияние". Което се усеща в пълна сила в тяхното бликащо от енергия изпълнение.

Виртуозното и разнообразно използване на ударните инструменти е във фокуса на динамичния и атрактивен проект. Това в никакъв случай не е самоцелно, а е вплетено в оригинални композиции с много музика и енергия.

Пиесите - основно на Христо и Стоян, естествено изваждат на преден план перкусионните инструменти в пълния им блясък, подкрепен с яркото присъствие и богат звук на Милен.  

Percussion Impact e проект, създаден в началото на 2010 по идея на Христо Йоцов и с участието на покойния вече Румен Тосков, впоследствие наследен от Милен Кукошаров.

Билети - на касата в Студио 5, Билетен център, НДК и онлайн на:

www.eventim.bg, www.ticketsbg.com, www.ticketstream.bg, www.ticketpro.bg

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички